PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftçilikhayatı" data-source="post: 770947" data-attributes="member: 48981"><p><strong>Ynt: Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü</strong></p><p></p><p></p><p></p><p> Erkunt traktörle ilgili izmir tarım fuarında , şanzuman konusunda bilgili bir firma yetkilisnden bilgi almıştım. Erkunt şanzumanlarının çok hızlı olduğunu fakat ağır iş şanzmanı olmadığını söyledi. Birde erkunt bağ bahçe kullananlar çok yaktığını söylüyor. Erkunt emsallerine göre neredeyse 700 kg daha ağır. Örneğin mf 3,060 minimax ile aynı motoru kullanıyor. ikiside perkinks motor güçleride aynı. ama erkunt , mf 3.060 dan 800 kg daha ağır. Eee nerden kaşılayacak bu ağırlık farkı için gerekli gücü ? yakıttan karşılayacak tabiki.. Ve erkuntu kullananlar tepe yukarı boğulduğunu da söylüyorlar.. Erkuntun ağır olmasının nedenide yaptıkları dökümden kaynaklanıyor. firma et kalınlığı yüksek alaşım farklı bir pik döküm kullnıyor. ucuza geliyor sağlam oluyor ama çok da ağır. Bende senin gibi yeni yapılan bi çok traktörü çok beğnmedim. Mesele kullandığım hiç bir traktörün sürümü bizim 3.060 minimak gibi değil. Biraz boyu büyük olan . minimax olmayan 4 çekrde kullnadım. onunda sürümü hiç raht değil.. minimaksın koltukla direksiyon arası mesafe çok geniş ve koltuk aşağıda. Benim boy selvi gibi değil , 1.85 boyundayım ama kullandığım bi çok traktörde dizlerim hep rahtsız oluyordu. Oturma pozisyonları hiç raht değil. Keza same de çok raht değil. bizim peder incelemiş same frutettoyu , sürümü çok raht değil diyor.. Makine çok kaliteli ama işte bacaklar biraz uzun olunca oraya buray değiyor raht edemiyorsun.. Bende erkunttan umutluyum. Birde kendi motorunu üretse çok daha iyi olur. çünkü erkunt perkinse motor bloğu , motor üst kapağı , silidrler gibi bi çok parça üretiyor ve bunun karşılığında onlardan motor alıyor..Keşke %100 kendisi yapsa işte o zman kendini tam ıspatlayacaktır.Erkunt zaten çok köklü bir firma. Dünyada bi çok traktör şirketine parça üretiyor. </p><p></p><p> 260 gold cidden çok güzel traktördür. zamanında çok sattı. çok az arıza veren bir traktör ve sürümü rahattır. birde onların 4 çeker bağbahçe olanları var ki harbiden altın değerinde. .Valla 3070 minimax mı bilmiyorum ama bahçe tipiyse hiç kaçırma , tabi temiz bir traktörse. 3.070 minimax larda çok nadir bulunuyor . güçlü çekişi çok iyi traktörler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftçilikhayatı, post: 770947, member: 48981"] [b]Ynt: Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü[/b] Erkunt traktörle ilgili izmir tarım fuarında , şanzuman konusunda bilgili bir firma yetkilisnden bilgi almıştım. Erkunt şanzumanlarının çok hızlı olduğunu fakat ağır iş şanzmanı olmadığını söyledi. Birde erkunt bağ bahçe kullananlar çok yaktığını söylüyor. Erkunt emsallerine göre neredeyse 700 kg daha ağır. Örneğin mf 3,060 minimax ile aynı motoru kullanıyor. ikiside perkinks motor güçleride aynı. ama erkunt , mf 3.060 dan 800 kg daha ağır. Eee nerden kaşılayacak bu ağırlık farkı için gerekli gücü ? yakıttan karşılayacak tabiki.. Ve erkuntu kullananlar tepe yukarı boğulduğunu da söylüyorlar.. Erkuntun ağır olmasının nedenide yaptıkları dökümden kaynaklanıyor. firma et kalınlığı yüksek alaşım farklı bir pik döküm kullnıyor. ucuza geliyor sağlam oluyor ama çok da ağır. Bende senin gibi yeni yapılan bi çok traktörü çok beğnmedim. Mesele kullandığım hiç bir traktörün sürümü bizim 3.060 minimak gibi değil. Biraz boyu büyük olan . minimax olmayan 4 çekrde kullnadım. onunda sürümü hiç raht değil.. minimaksın koltukla direksiyon arası mesafe çok geniş ve koltuk aşağıda. Benim boy selvi gibi değil , 1.85 boyundayım ama kullandığım bi çok traktörde dizlerim hep rahtsız oluyordu. Oturma pozisyonları hiç raht değil. Keza same de çok raht değil. bizim peder incelemiş same frutettoyu , sürümü çok raht değil diyor.. Makine çok kaliteli ama işte bacaklar biraz uzun olunca oraya buray değiyor raht edemiyorsun.. Bende erkunttan umutluyum. Birde kendi motorunu üretse çok daha iyi olur. çünkü erkunt perkinse motor bloğu , motor üst kapağı , silidrler gibi bi çok parça üretiyor ve bunun karşılığında onlardan motor alıyor..Keşke %100 kendisi yapsa işte o zman kendini tam ıspatlayacaktır.Erkunt zaten çok köklü bir firma. Dünyada bi çok traktör şirketine parça üretiyor. 260 gold cidden çok güzel traktördür. zamanında çok sattı. çok az arıza veren bir traktör ve sürümü rahattır. birde onların 4 çeker bağbahçe olanları var ki harbiden altın değerinde. .Valla 3070 minimax mı bilmiyorum ama bahçe tipiyse hiç kaçırma , tabi temiz bir traktörse. 3.070 minimax larda çok nadir bulunuyor . güçlü çekişi çok iyi traktörler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Same Frutteto3 bağ-bahçe traktörü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt