PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SAME İÇİN YORUM YAPACAK ARKADAŞ YOKMU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yanlız adam" data-source="post: 241420" data-attributes="member: 4531"><p><strong>Ynt: SAME İÇİN YORUM YAPACAK ARKADAŞ YOKMU</strong></p><p></p><p></p><p>peki bu adamların işledikleri yerlere bu traktörler yetiyormuş demekki benin ise 285 varken 300 cıvarı tarla işliyordum 2 yıldan beride 450 dölüm yer işlemeye başladım ve yerlerimiz bayırdır yani 285 ilede işliyordum ama tabi dahada zor oluyordu he bu arada bende bir resmi kurumda çalışıyorum yani kısa zamanda çok iş yapam gerekiyor bu yüzdende yeni bir traktör aldım traktörede zorunlu kalmadıkca ikinçi el traktör almaya pek yakın değilim bu yüzdende sıfır aldım yani benim savuraçak kadar param yok zaten işini görüyorsa kim traktör değiştirip parasını yola atar sonuçta bu işi keyfi yapmıyoruz para kazanmak için yapıyoruz</p><p>bunlar benim düşüncelerim herkezin düşünçesinede saygım var herkeze iyi günler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yanlız adam, post: 241420, member: 4531"] [b]Ynt: SAME İÇİN YORUM YAPACAK ARKADAŞ YOKMU[/b] peki bu adamların işledikleri yerlere bu traktörler yetiyormuş demekki benin ise 285 varken 300 cıvarı tarla işliyordum 2 yıldan beride 450 dölüm yer işlemeye başladım ve yerlerimiz bayırdır yani 285 ilede işliyordum ama tabi dahada zor oluyordu he bu arada bende bir resmi kurumda çalışıyorum yani kısa zamanda çok iş yapam gerekiyor bu yüzdende yeni bir traktör aldım traktörede zorunlu kalmadıkca ikinçi el traktör almaya pek yakın değilim bu yüzdende sıfır aldım yani benim savuraçak kadar param yok zaten işini görüyorsa kim traktör değiştirip parasını yola atar sonuçta bu işi keyfi yapmıyoruz para kazanmak için yapıyoruz bunlar benim düşüncelerim herkezin düşünçesinede saygım var herkeze iyi günler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SAME İÇİN YORUM YAPACAK ARKADAŞ YOKMU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt