PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SAME İÇİN YORUM YAPACAK ARKADAŞ YOKMU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emre_157" data-source="post: 248046" data-attributes="member: 1444"><p><strong>Ynt: SAME İÇİN YORUM YAPACAK ARKADAŞ YOKMU</strong></p><p></p><p>Neden Sıfır Traktrle ikinci el traktörü karşılaştırıyosunuz anlamadım....</p><p></p><p>Bende hepsinden var ALLAH ' a şükür. 1976 model John Deere 2030 var. 2005 yılına kadar işlerimi onunla Hallediyordum. Tarladan senede hiç çıkmazsam 5 defa çıkarıp traktörü ayırıyordum. </p><p></p><p>Şimdi benim yaptığım işle sizlerin yaptığı işi kıyaslayalım. Kuru tarlada traktör arıza yapsa Usta alıp gelirsin Bulunduğu yerde arızayı giderebilirsin. Ama ben Traktörü çamurun içinden çıkarıp yıkatıp kuru zemine çıkarmadan yapılamıyor. </p><p></p><p>Sıfır traktör aldım. Değil ustayı aramak SERVİS beni arayıp hatası veya geliştirilmesi gereken noktaları varmı diye soruyo...</p><p></p><p>Yani Hiçbir zaman Sıfırla İkinci el traktör Karşılaştırılamaz. Elimden Gelse Her sene Traktörü yenilerim. Ama türkiyede Çiftçinin Durumu belli. Neden bir Fransa veya Almanyada daha 1 yaşında 500 saatte traktörler veya iş makineleri Galerilerde. Hiç sordunuzmu Kendi kendinize.....</p><p></p><p>Türk çiftçisinde Alım gücü Yok. Borç alıntına girip traktör yenilemek istemez. Yoksa herkesde bilir yeni makinenin Arıza yapmayacağını.</p><p></p><p>Bu sebeple boşu boşune tartışıp Birbirimizi Kırmayalım. Bende 1969 model Ford dan 2008 de sıfır aldığım her türlü makine var. </p><p></p><p>Sıfr makine arıza yapmaz iş yapar. PArası olan alır. Olmayan ALmak için Daha Fazla çalışır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emre_157, post: 248046, member: 1444"] [b]Ynt: SAME İÇİN YORUM YAPACAK ARKADAŞ YOKMU[/b] Neden Sıfır Traktrle ikinci el traktörü karşılaştırıyosunuz anlamadım.... Bende hepsinden var ALLAH ' a şükür. 1976 model John Deere 2030 var. 2005 yılına kadar işlerimi onunla Hallediyordum. Tarladan senede hiç çıkmazsam 5 defa çıkarıp traktörü ayırıyordum. Şimdi benim yaptığım işle sizlerin yaptığı işi kıyaslayalım. Kuru tarlada traktör arıza yapsa Usta alıp gelirsin Bulunduğu yerde arızayı giderebilirsin. Ama ben Traktörü çamurun içinden çıkarıp yıkatıp kuru zemine çıkarmadan yapılamıyor. Sıfır traktör aldım. Değil ustayı aramak SERVİS beni arayıp hatası veya geliştirilmesi gereken noktaları varmı diye soruyo... Yani Hiçbir zaman Sıfırla İkinci el traktör Karşılaştırılamaz. Elimden Gelse Her sene Traktörü yenilerim. Ama türkiyede Çiftçinin Durumu belli. Neden bir Fransa veya Almanyada daha 1 yaşında 500 saatte traktörler veya iş makineleri Galerilerde. Hiç sordunuzmu Kendi kendinize..... Türk çiftçisinde Alım gücü Yok. Borç alıntına girip traktör yenilemek istemez. Yoksa herkesde bilir yeni makinenin Arıza yapmayacağını. Bu sebeple boşu boşune tartışıp Birbirimizi Kırmayalım. Bende 1969 model Ford dan 2008 de sıfır aldığım her türlü makine var. Sıfr makine arıza yapmaz iş yapar. PArası olan alır. Olmayan ALmak için Daha Fazla çalışır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SAME İÇİN YORUM YAPACAK ARKADAŞ YOKMU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt