PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SAME SİLVER 100.4 HAKKINDA BİLGİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 236186" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: SAME SİLVER 100.4 HAKKINDA BİLGİ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>öncelikle burası bi forum sitesi sizin yorumunuza katılmadıgımı söylemem neden bu kadar rahatsız ediyorki sizi..sizi itham falanda ettgim yok.. siz söylediginiz şeyi ben bizzat yaşadıgımı ifade ettim ki zaten sizde son yorumunuzla aynı seyi demişssiniz 'iithal traktörlerin içinde hangi traktörün parçasını ha dedimi alabiliyorsun söylermisin bana,bu gün 80/66 bazı şanzıman parçalarını bile,hemen bulamıyorsun ' diye kendinizle çelişiyorsunuz.. bayi agzıyla derler akşam sipariş ver sabah al parcayı diye.. ben buna laf diyorum tüm ital traktör satanlar böle diyor ama daha böyle hizmet veren marka ben görmedim... yerli markalarda bile sorun çıkıyor bazen bi haftada elinde olmuyor parca.. sipariş edilen parçanın elinize ulaşması minimum 2gündür çok ilgili ve aradıgınız parca hazır varsa tabi.. özellikle ufak tefek parçaları hemen anında kimse göndermez misal samenin bi el fren halatını istediginizde sizin elinize 2 gun sonra gecmez nezaman ki parçaçı parca getirirse istedir ayrıca o parca için kargo ücreti ödemez ödersede sizden tahsil eder yani 10liralık parca 20liraya elinizde olur.. </p><p></p><p>eger ki yanlış bişey diyorsam sizde nedenleriyle eleştirebilirsiniz yorumumu...</p><p></p><p>yedek parça konusunda illaki her ital traktörde sıkıntı yaşarsın sonucta her seyin bi bedeli var .. ital traktörler iyiyse bi kusuruda olsun artık..buna degiyorsa kullanacaksın degmiyorsa yerliden yana tercihte bulunacaksın.. bi tumosan 90,80 le silver 100.4 arasında daglar kadar fark var sonuçta ama tumoda parca sorunu servis sorunu yaşamassın.. bunun yanında samede ne istersen var... secim kullanıcının..</p><p></p><p>yanlız şunu derseniz katılırım parça bulamam devri bitti her parçayı getirtirsin bulursun ama zaman alabilir.. bu da 10günü geçmez sanırım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 236186, member: 2401"] [b]Ynt: SAME SİLVER 100.4 HAKKINDA BİLGİ[/b] öncelikle burası bi forum sitesi sizin yorumunuza katılmadıgımı söylemem neden bu kadar rahatsız ediyorki sizi..sizi itham falanda ettgim yok.. siz söylediginiz şeyi ben bizzat yaşadıgımı ifade ettim ki zaten sizde son yorumunuzla aynı seyi demişssiniz 'iithal traktörlerin içinde hangi traktörün parçasını ha dedimi alabiliyorsun söylermisin bana,bu gün 80/66 bazı şanzıman parçalarını bile,hemen bulamıyorsun ' diye kendinizle çelişiyorsunuz.. bayi agzıyla derler akşam sipariş ver sabah al parcayı diye.. ben buna laf diyorum tüm ital traktör satanlar böle diyor ama daha böyle hizmet veren marka ben görmedim... yerli markalarda bile sorun çıkıyor bazen bi haftada elinde olmuyor parca.. sipariş edilen parçanın elinize ulaşması minimum 2gündür çok ilgili ve aradıgınız parca hazır varsa tabi.. özellikle ufak tefek parçaları hemen anında kimse göndermez misal samenin bi el fren halatını istediginizde sizin elinize 2 gun sonra gecmez nezaman ki parçaçı parca getirirse istedir ayrıca o parca için kargo ücreti ödemez ödersede sizden tahsil eder yani 10liralık parca 20liraya elinizde olur.. eger ki yanlış bişey diyorsam sizde nedenleriyle eleştirebilirsiniz yorumumu... yedek parça konusunda illaki her ital traktörde sıkıntı yaşarsın sonucta her seyin bi bedeli var .. ital traktörler iyiyse bi kusuruda olsun artık..buna degiyorsa kullanacaksın degmiyorsa yerliden yana tercihte bulunacaksın.. bi tumosan 90,80 le silver 100.4 arasında daglar kadar fark var sonuçta ama tumoda parca sorunu servis sorunu yaşamassın.. bunun yanında samede ne istersen var... secim kullanıcının.. yanlız şunu derseniz katılırım parça bulamam devri bitti her parçayı getirtirsin bulursun ama zaman alabilir.. bu da 10günü geçmez sanırım.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SAME SİLVER 100.4 HAKKINDA BİLGİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt