PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
same tiger 60 hakkındaki düşünceleriniz nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 210312" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: same tiger 60 hakkındaki düşünceleriniz nedir?</strong></p><p></p><p>bugün bayiye gidip inceledim.traktör değil sanki bir sanat eseri.traktörün ön kaputu bir balina yada köpek balığını andırıyor.farlar yeni araçlarda olan XEON tiplerden.motor enjeksiyonlu deutz.binip çalıştırdım.kontağı açıp biraz bekliyorsun.gösterge panelinde bağzı ışıklar sönüyor.ısıtma lambası vs.akü bitik ti.marş motoru birkez döndürebildi.ama traktör çalıştı.galiba enjeksiyonlu olduğu için.vitesler sağda.4 hızlı 4 takviye 4 te sürüngen var.3 te geri.koltuk rahat.piston valfi koltuğun arkasında.</p><p>çift çekerinde 4x4 özelliği var.ayrıca lift-o-matik i tek düğmeyle halletmişler.hidrolik kollarının kapasitesi 3 ton.vay be diyesi geliyor insanın.arka lastikler radyal.yalnız hindistan malı.insan traktörün tamamının hindistandan gelip gelmediğine şüpheleniyor.</p><p>konuşmalarda hep çin malı geçerdi.galiba traktörde hindistan furyası türkiyeyi istila ediyor.bu arada kuyruk mili devri çift.540-750 var ve bağımsız.satıcı zf şanzıman olduğunu söyledi.</p><p></p><p>deutz un bu 3 litrelik motoru 55 hp ve 204 nm tork üretiyor.yalnız traktör ağırlığı bana biraz hafif geldi.2100 kilo.çekiş ile ağırlığın hep doğru orantılı olduğunu düşünürdük.bu traktöre 16-9-28 balon lastik takıp ağırlığını hafif tutmuşlar.tarlayı fazla sıkıştımaz gerçi.belki de bu radyal lastik çekişi arttırıyor.yani bu almanların bir bildiği vardır.</p><p>teknoloji bu traktörün biryerlerinden geçmiş belli...</p><p>tiger 60 ın liste fiyatı;34000</p><p>tiger 60 4x4 ve tiger 70 in liste fiyatı;42000</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 210312, member: 7396"] [b]Ynt: same tiger 60 hakkındaki düşünceleriniz nedir?[/b] bugün bayiye gidip inceledim.traktör değil sanki bir sanat eseri.traktörün ön kaputu bir balina yada köpek balığını andırıyor.farlar yeni araçlarda olan XEON tiplerden.motor enjeksiyonlu deutz.binip çalıştırdım.kontağı açıp biraz bekliyorsun.gösterge panelinde bağzı ışıklar sönüyor.ısıtma lambası vs.akü bitik ti.marş motoru birkez döndürebildi.ama traktör çalıştı.galiba enjeksiyonlu olduğu için.vitesler sağda.4 hızlı 4 takviye 4 te sürüngen var.3 te geri.koltuk rahat.piston valfi koltuğun arkasında. çift çekerinde 4x4 özelliği var.ayrıca lift-o-matik i tek düğmeyle halletmişler.hidrolik kollarının kapasitesi 3 ton.vay be diyesi geliyor insanın.arka lastikler radyal.yalnız hindistan malı.insan traktörün tamamının hindistandan gelip gelmediğine şüpheleniyor. konuşmalarda hep çin malı geçerdi.galiba traktörde hindistan furyası türkiyeyi istila ediyor.bu arada kuyruk mili devri çift.540-750 var ve bağımsız.satıcı zf şanzıman olduğunu söyledi. deutz un bu 3 litrelik motoru 55 hp ve 204 nm tork üretiyor.yalnız traktör ağırlığı bana biraz hafif geldi.2100 kilo.çekiş ile ağırlığın hep doğru orantılı olduğunu düşünürdük.bu traktöre 16-9-28 balon lastik takıp ağırlığını hafif tutmuşlar.tarlayı fazla sıkıştımaz gerçi.belki de bu radyal lastik çekişi arttırıyor.yani bu almanların bir bildiği vardır. teknoloji bu traktörün biryerlerinden geçmiş belli... tiger 60 ın liste fiyatı;34000 tiger 60 4x4 ve tiger 70 in liste fiyatı;42000 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
same tiger 60 hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt