PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
same tiger 60 hakkındaki düşünceleriniz nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ersanakyai" data-source="post: 210505" data-attributes="member: 936"><p><strong>Ynt: same tiger 60 hakkındaki düşünceleriniz nedir?</strong></p><p></p><p>Same tiger serisi, şahsuvaroğlunun Balıkesir Gönen ' deki fabrikasında montaj yapılıyor ama bildiğim kadarıyla bütün ana parçalar dışardan temin ediliyor. Şanzımanın markası ise ZF değil, samenin T3150 modeli ve hindistan ' da üretiliyor. Hiç de büyütülecek bir şanzıman değil, sürüngen vitesleri ise patates yetiştirenler dışında kimsenin kullanacağını sanmıyorum, çünkü sürüngen 4 vitesi saatte 2,7 km/h hıza sahip. Sonuçta ZF markası Türkiye ' de bişekilde adını duyurdu, artık birçok traktör bayisi, onun adıyla satış yapmaya çalışıyor. Şu an Çin malı YTO markası, Artrak adıyla çankırıda üretim yapıyor, fiat 90 serisi şanzımanı kullanmasına rağmen fuarlarda ZF marka şanzıman kullandıklarını iddia ediyorlar.</p><p></p><p>Adamların 30 yıl önce üretiğini söylediğin şanzıman hala ZF ' nin internet sayfasında gösteriliyor, çünkü geliştirilmesi hala devam eden ve sürekli yenilenen bir şanzıman. Üstelik ZF ' nin 50-80 beygir güç aralığındaki tek şanzımanı.</p><p></p><p>Enjeksiyonlu motor da oldukça yaygın bir teknoloji, perkinsin 50 beygirlik motorları dahi direk enjeksiyon. Sanırım bazı arkadaşlar enjeksiyon ile elektronik kontrollü motoru karıştırıyorlar. Şu an 20 yıllık fiat 70-56larda bile direk enjeksiyonlu motor var açıp bakarsanız.</p><p></p><p>Radyal lastik ve 4çekerlerde ön dingilde de fren olması güzel bir özellik. Fakat farları xenon değil, sadece mercekli far, aynı farı birçok marka kullanmakta. . Xenon apayrı bir teknoloji ve Valtranın özel üretim revolution modeli gibi istisnalar dışında henüz traktörlerde kullanıldığını sanmıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ersanakyai, post: 210505, member: 936"] [b]Ynt: same tiger 60 hakkındaki düşünceleriniz nedir?[/b] Same tiger serisi, şahsuvaroğlunun Balıkesir Gönen ' deki fabrikasında montaj yapılıyor ama bildiğim kadarıyla bütün ana parçalar dışardan temin ediliyor. Şanzımanın markası ise ZF değil, samenin T3150 modeli ve hindistan ' da üretiliyor. Hiç de büyütülecek bir şanzıman değil, sürüngen vitesleri ise patates yetiştirenler dışında kimsenin kullanacağını sanmıyorum, çünkü sürüngen 4 vitesi saatte 2,7 km/h hıza sahip. Sonuçta ZF markası Türkiye ' de bişekilde adını duyurdu, artık birçok traktör bayisi, onun adıyla satış yapmaya çalışıyor. Şu an Çin malı YTO markası, Artrak adıyla çankırıda üretim yapıyor, fiat 90 serisi şanzımanı kullanmasına rağmen fuarlarda ZF marka şanzıman kullandıklarını iddia ediyorlar. Adamların 30 yıl önce üretiğini söylediğin şanzıman hala ZF ' nin internet sayfasında gösteriliyor, çünkü geliştirilmesi hala devam eden ve sürekli yenilenen bir şanzıman. Üstelik ZF ' nin 50-80 beygir güç aralığındaki tek şanzımanı. Enjeksiyonlu motor da oldukça yaygın bir teknoloji, perkinsin 50 beygirlik motorları dahi direk enjeksiyon. Sanırım bazı arkadaşlar enjeksiyon ile elektronik kontrollü motoru karıştırıyorlar. Şu an 20 yıllık fiat 70-56larda bile direk enjeksiyonlu motor var açıp bakarsanız. Radyal lastik ve 4çekerlerde ön dingilde de fren olması güzel bir özellik. Fakat farları xenon değil, sadece mercekli far, aynı farı birçok marka kullanmakta. . Xenon apayrı bir teknoloji ve Valtranın özel üretim revolution modeli gibi istisnalar dışında henüz traktörlerde kullanıldığını sanmıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
same tiger 60 hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt