PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
SAME TIGER 70 NEVŞEHİR DERİNKUYU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 247396" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: SAME TIGER 70 NEVŞEHİR DERİNKUYU</strong></p><p></p><p>ben geçen yıl şubat ayında Argon 70 4x4 kabinsizini aldım çok memnunum, benden önce Tiger almışlardı köye ben pek beyenmedim bayi traktör alacağımı duyunca geldi görüştük Tiger ı önerdi vites sayısının az olmasın dan 12 ileri 3 geri dolayı istemediğimi söyledim ama fiyatı çok cazip gelmişti, onlarda bana argon70 i önerdiler 30 ileri 15 geri şanzımana sağip 2 adet jaklı (4 hidrolik çıkışlı) motorunun aynı olduğunu söylediler gidip gördüm beğendim tiger e göre 8.000 TL pağalı aldım ve bir yıldır kullanıyorum hem yakıtından hemde çekisinden çok memnunum ŞAHSUVAROĞLUNU soracak olursan senden daha çok şikayetçiyim arkadaş. ama sen traktörünü alırken fiyatından başka biryerine bakmamışsın, bu traktör zaten balye makinasına gelmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 247396, member: 18947"] [b]Ynt: SAME TIGER 70 NEVŞEHİR DERİNKUYU[/b] ben geçen yıl şubat ayında Argon 70 4x4 kabinsizini aldım çok memnunum, benden önce Tiger almışlardı köye ben pek beyenmedim bayi traktör alacağımı duyunca geldi görüştük Tiger ı önerdi vites sayısının az olmasın dan 12 ileri 3 geri dolayı istemediğimi söyledim ama fiyatı çok cazip gelmişti, onlarda bana argon70 i önerdiler 30 ileri 15 geri şanzımana sağip 2 adet jaklı (4 hidrolik çıkışlı) motorunun aynı olduğunu söylediler gidip gördüm beğendim tiger e göre 8.000 TL pağalı aldım ve bir yıldır kullanıyorum hem yakıtından hemde çekisinden çok memnunum ŞAHSUVAROĞLUNU soracak olursan senden daha çok şikayetçiyim arkadaş. ama sen traktörünü alırken fiyatından başka biryerine bakmamışsın, bu traktör zaten balye makinasına gelmez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Çekimler)
SAME TIGER 70 NEVŞEHİR DERİNKUYU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt