PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Same Traktör almayı düşünüyorum sizlerin önerilerinizi merak ediyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İsmett" data-source="post: 1061936" data-attributes="member: 75276"><p><strong><em><span style="color: #000000">same explorer 95t 2008 model bir same almayı düşünüyorum bir galeride gördüm tesadüf eseri 2000.saate temiz duruyor hani tam manası ile gidip her yerine bakmadım tabiki bir usta götürüp ama sizlerinde düşüncelerinizi almak istedim . eğer düşündüğüm gibi temiz bir traktör çıkar ise almalımıyım. hani yarın öbürgün sorun çıkarır mı bana pişman olur muyum olmaz mıyım.</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #000000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #000000">şöyle bir not düşeyim : 4 sene önce bir tanıdığın same explorer 95t sini kullanmıştım bana kötü bir traktör gibi gelmedi ama sizlerinde yorumunu merak ediyorum.</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #000000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #000000">şimdi kısmet olurda alırsam bildiğim kadarıyla same explorer 95t te destek piston yok aldığım da destek piston taktırmayı düşünüyorum eğer taktırırsam faydasını alırmıyım. destek piston taktığım da 22 li potinger ile iş yapar mıyım</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #000000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #000000"></span></em></strong></p><p></p><p> trakkulup.net</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İsmett, post: 1061936, member: 75276"] [B][I][COLOR="#000000"]same explorer 95t 2008 model bir same almayı düşünüyorum bir galeride gördüm tesadüf eseri 2000.saate temiz duruyor hani tam manası ile gidip her yerine bakmadım tabiki bir usta götürüp ama sizlerinde düşüncelerinizi almak istedim . eğer düşündüğüm gibi temiz bir traktör çıkar ise almalımıyım. hani yarın öbürgün sorun çıkarır mı bana pişman olur muyum olmaz mıyım.[B][/B] şöyle bir not düşeyim : 4 sene önce bir tanıdığın same explorer 95t sini kullanmıştım bana kötü bir traktör gibi gelmedi ama sizlerinde yorumunu merak ediyorum. şimdi kısmet olurda alırsam bildiğim kadarıyla same explorer 95t te destek piston yok aldığım da destek piston taktırmayı düşünüyorum eğer taktırırsam faydasını alırmıyım. destek piston taktığım da 22 li potinger ile iş yapar mıyım [/COLOR][/I][/B] trakkulup.net [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Same Traktör almayı düşünüyorum sizlerin önerilerinizi merak ediyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt