PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SAME 'YE DAVA AÇICAM....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEHİM" data-source="post: 844786" data-attributes="member: 15643"><p><strong>Ynt: SAME 'YE DAVA AÇICAM....</strong></p><p></p><p>sebazios</p><p></p><p></p><p>yıllar önce komşu tarla sınırını bozduğu için hakimliğe dilekçe verip yerimi aplikasyon yaptırdım. sonuç tarlaya tecavüz var. daha sonra raporların gelmesi filan bir altı ay geçti . dava süresinde hakim değişti yeni gelen hakim yere keşif dedi. çok iyi hatırlıyorum günlerden cuma ve cuma ezanı okunurken geçen konuşma</p><p> hakim:beni buraya bunun için mi getirdiniz?</p><p> ben : hakim bey benim başka tapulu arazim yok ve yerde setifikalı tohum ekiliydi dedim.</p><p> hakim: bak ezan okuyor duyuyor musun;?</p><p> haklı olduğum halde hakimin bile bu şekilde konuşmasına içerleyip</p><p> ben: hakim bey ezan sadece bana okumuyor. dedim münübüsün kapağını kapatıp çekip gittiler.</p><p> sonuç malum yaptığım masraflar caba hakimin sözleri caba neredeyse tarla komşunun parasınıda ben ödeyecektim. Adalet mi ALLAH hiç kimseyi düşürmesin inşallah.</p><p> Keşan a yolun düştüğünde çay içmeyede beklerim. statın orada gazete bayiisiyim.( evraklarım hala duruyor.)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEHİM, post: 844786, member: 15643"] [b]Ynt: SAME 'YE DAVA AÇICAM....[/b] sebazios yıllar önce komşu tarla sınırını bozduğu için hakimliğe dilekçe verip yerimi aplikasyon yaptırdım. sonuç tarlaya tecavüz var. daha sonra raporların gelmesi filan bir altı ay geçti . dava süresinde hakim değişti yeni gelen hakim yere keşif dedi. çok iyi hatırlıyorum günlerden cuma ve cuma ezanı okunurken geçen konuşma hakim:beni buraya bunun için mi getirdiniz? ben : hakim bey benim başka tapulu arazim yok ve yerde setifikalı tohum ekiliydi dedim. hakim: bak ezan okuyor duyuyor musun;? haklı olduğum halde hakimin bile bu şekilde konuşmasına içerleyip ben: hakim bey ezan sadece bana okumuyor. dedim münübüsün kapağını kapatıp çekip gittiler. sonuç malum yaptığım masraflar caba hakimin sözleri caba neredeyse tarla komşunun parasınıda ben ödeyecektim. Adalet mi ALLAH hiç kimseyi düşürmesin inşallah. Keşan a yolun düştüğünde çay içmeyede beklerim. statın orada gazete bayiisiyim.( evraklarım hala duruyor.) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SAME 'YE DAVA AÇICAM....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt