PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SAMİ YUSUF ALLAHU ALLAH
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sagalassos" data-source="post: 960983" data-attributes="member: 55193"><p><strong>Ynt: SAMİ YUSUF ALLAHU ALLAH</strong></p><p></p><p>Evet müthiş bir konu açılmış. Müsadenizle bir mevzu paylaşmak istiyorum. Yaşım 47. Geçen sene benden 6 yaş büyük abimi bel ağrısından hastaneye götürdüm, doktor sadece bana acı gerçeği söyledi, abim kanserdi, 4 seviyeye gelmişti. Doktor 3 ay ile 12 ay arasında ömür biçti. Güçlü kuvvetli 90 kğ. lık sapasağlam adamı... hastalığın teşhisinin 4 ncü ayında 60 kğ. olarak toprağa verdik. Bu olay hayatımda bir milat oldu. Dünyaya bakışım değişti. Bütün dünya nimetlerinden soğudum. Bu kışa girerken namaza başladım, namazları camide kıldım. Bilmediklerimi öğrendim, müezzinlik yapar hale geldim, sonra Kuran ' ı Kerim öğrenmeye karar verdim, cami hocasının yardımı ve interneti de kullanarak şükür öğrendim, artık okuyorum. Bu anlattıklarım 7-8 aylık bir süreçte oldu. Size tavsiyem şudur, Cenabı Hakkın bizler için rahmet kapılarını açtığı 3 aylarda , mübarek gece ve kandilleri , ramazan ' ı şerifi nasıl ibadet ederek geçirmeliyiz öğrenelim, öğrenelim çünkü bilmiyoruz. Yazımın sonunu şöyle bitireyim, eskiler ne der bilirmisiniz, yaşlılar sıra sıra, gençler ara sıra gider...Demek ki gençlerede ara sıra ölümün aniden geleceği unutulmamalıdır. Allah hepimizin yardımcısı olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sagalassos, post: 960983, member: 55193"] [b]Ynt: SAMİ YUSUF ALLAHU ALLAH[/b] Evet müthiş bir konu açılmış. Müsadenizle bir mevzu paylaşmak istiyorum. Yaşım 47. Geçen sene benden 6 yaş büyük abimi bel ağrısından hastaneye götürdüm, doktor sadece bana acı gerçeği söyledi, abim kanserdi, 4 seviyeye gelmişti. Doktor 3 ay ile 12 ay arasında ömür biçti. Güçlü kuvvetli 90 kğ. lık sapasağlam adamı... hastalığın teşhisinin 4 ncü ayında 60 kğ. olarak toprağa verdik. Bu olay hayatımda bir milat oldu. Dünyaya bakışım değişti. Bütün dünya nimetlerinden soğudum. Bu kışa girerken namaza başladım, namazları camide kıldım. Bilmediklerimi öğrendim, müezzinlik yapar hale geldim, sonra Kuran ' ı Kerim öğrenmeye karar verdim, cami hocasının yardımı ve interneti de kullanarak şükür öğrendim, artık okuyorum. Bu anlattıklarım 7-8 aylık bir süreçte oldu. Size tavsiyem şudur, Cenabı Hakkın bizler için rahmet kapılarını açtığı 3 aylarda , mübarek gece ve kandilleri , ramazan ' ı şerifi nasıl ibadet ederek geçirmeliyiz öğrenelim, öğrenelim çünkü bilmiyoruz. Yazımın sonunu şöyle bitireyim, eskiler ne der bilirmisiniz, yaşlılar sıra sıra, gençler ara sıra gider...Demek ki gençlerede ara sıra ölümün aniden geleceği unutulmamalıdır. Allah hepimizin yardımcısı olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SAMİ YUSUF ALLAHU ALLAH
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt