PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Şanzıman Hatası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Asım 0058" data-source="post: 1327219" data-attributes="member: 87030"><p>Filitre ola bilir birde mazot deposunu sokunce gorursun 3 ayrı soket yanyana olur 5060 nh le birebir aynı traktör zaten onlarda gevseklik olup olmadigini kontrol et ,benim basima geldi bir benzeri hatta cam silecegi sigortasını sokunce hersey normal oluyordu.elktirk ci ne servis bulamadı mazot deposunu sokunce gördüm soketleri</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Asım 0058, post: 1327219, member: 87030"] Filitre ola bilir birde mazot deposunu sokunce gorursun 3 ayrı soket yanyana olur 5060 nh le birebir aynı traktör zaten onlarda gevseklik olup olmadigini kontrol et ,benim basima geldi bir benzeri hatta cam silecegi sigortasını sokunce hersey normal oluyordu.elktirk ci ne servis bulamadı mazot deposunu sokunce gördüm soketleri [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Şanzıman Hatası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt