PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Şanzıman teknolojisinde bir adım ileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 702799" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: Şanzıman teknolojisinde bir adım ileri</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Abi kusura bakmada 480 fiat çokmu kötükide çoğunda 480 fiat var gerisini sallıyorlar diyorsun ? Ayıca kimsenın cebındekı para kımseyı ılgılendırmez ıster 50 tl olsun iste 50 bin. Parası yok diye bu laf hıc yakısmıyor hemde bu forumda bızım gıbı genclere sız buyuklerımız yol gostereceksınız tecrubelerızı paylaşacaksınız. Büyüğüm olarak yorumlarınızda biraz daha sakin olmanızı rıca edıyorum aksı sekılde kalp kırmak da güzel birşey değildir. </p><p></p><p>Konu cok guzel aslında bizim için hız çok onemli ama fren olayı çok gelişmediği yada gelişen teknolojilerin ülkemize gelmediği için şuan hız olarak yoksunuz. En azından 16-17 devirde 35 km civarı yapsa yakıttan baya bir tasarruf etmış oluruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 702799, member: 45767"] [b]Ynt: Şanzıman teknolojisinde bir adım ileri[/b] Abi kusura bakmada 480 fiat çokmu kötükide çoğunda 480 fiat var gerisini sallıyorlar diyorsun ? Ayıca kimsenın cebındekı para kımseyı ılgılendırmez ıster 50 tl olsun iste 50 bin. Parası yok diye bu laf hıc yakısmıyor hemde bu forumda bızım gıbı genclere sız buyuklerımız yol gostereceksınız tecrubelerızı paylaşacaksınız. Büyüğüm olarak yorumlarınızda biraz daha sakin olmanızı rıca edıyorum aksı sekılde kalp kırmak da güzel birşey değildir. Konu cok guzel aslında bizim için hız çok onemli ama fren olayı çok gelişmediği yada gelişen teknolojilerin ülkemize gelmediği için şuan hız olarak yoksunuz. En azından 16-17 devirde 35 km civarı yapsa yakıttan baya bir tasarruf etmış oluruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Şanzıman teknolojisinde bir adım ileri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt