PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
SATILIK !!!! 2010 model Class Axos 340CX 400'SAATTE !!!!!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 520981" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: SATILIK !!!! 2010 model Class Axos 340CX 400'SAATTE !!!!!!!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>İki saatten fazla oldu traktörün ilanı bilgisayarımda açık duruyor. Birkaç marka traktör ile aynı motorlara sahip. Çevremizde bu seriden daha alan olmadı. O yüzden yakıtı için birşey söyleyemiyorum. Daha önce internet üzerinden birkaç kullanıcıya ulaştım. Onlar gayet memnundular. Deposu CLAAS ' ların büyük oluyor. Yakıt problemi olmasın diye büyük koyuyorlar. Bazen gece geç saatlere kadar çalışılıyor. O zaman büyük deponun çok faydası var. Babamlar eskiden 2 Fiat ile tarlaya giderlerdi. Yanlarında da bidonlar olurdu. Şimdi ARES tek başına iki traktörün işin yapıyor. Hemde sabah dolduruyor gidiyor. Akşam geliyor. Mazot takviyesi gerekmiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 520981, member: 6"] [b]Ynt: SATILIK !!!! 2010 model Class Axos 340CX 400'SAATTE !!!!!!!![/b] İki saatten fazla oldu traktörün ilanı bilgisayarımda açık duruyor. Birkaç marka traktör ile aynı motorlara sahip. Çevremizde bu seriden daha alan olmadı. O yüzden yakıtı için birşey söyleyemiyorum. Daha önce internet üzerinden birkaç kullanıcıya ulaştım. Onlar gayet memnundular. Deposu CLAAS ' ların büyük oluyor. Yakıt problemi olmasın diye büyük koyuyorlar. Bazen gece geç saatlere kadar çalışılıyor. O zaman büyük deponun çok faydası var. Babamlar eskiden 2 Fiat ile tarlaya giderlerdi. Yanlarında da bidonlar olurdu. Şimdi ARES tek başına iki traktörün işin yapıyor. Hemde sabah dolduruyor gidiyor. Akşam geliyor. Mazot takviyesi gerekmiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
SATILIK !!!! 2010 model Class Axos 340CX 400'SAATTE !!!!!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt