PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
SATILIK 2013 MODEL BLUE MASTER NEW HOLLAND TD90D 240 SAATTE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ademin" data-source="post: 863019" data-attributes="member: 19032"><p><strong>Ynt: SATILIK 2013 MODEL BLUE MASTER NEW HOLLAND TD90D 240 SAATTE</strong></p><p></p><p>valla ben 300 ü 500 ü bilmem. ben td 85 ilk aldığımda 4 litreleri bile gördüm. 1 depo ile 6 saat 7 saat civarı çalışıyordu. hayatta pompa sina da ellenmedi servise de gitmedi. filitreleri falan kendimiz degisirdik. 2500 saatte sattık 13 saat çalışıyordu 1 depo ile yakıttan 1,5 litre nin bile altına indiği zamanlar oluyordu. nasıl oluyor da bu traktör pompa sina ellenmeden 4 litre lerden 1.5 litrelere düşüyor? 7 saat lerden 13 saatlere çıkıyor ? </p><p>erkuntta sorunlar oldu pompa ayarı yapıldı. </p><p>5455 1 yılını doldurdu. özellikle servisi aradım bu konu üzerine sordum bunun yakıt ayarlarını hiç değiştirdiniz mi diye. hayır dediler. aldığım zamanlarda 50 dönüm ortalama surmustum bu sene 600 saat oldu ve aynı arazi aynı pulluk ile 85_90 dönüm yer sürdüm. </p><p>bunlar ahmet in mehmet in makinaları değil kendi kullandığım ve kendi elde ettiğim sonuçlar. peki nasıl oluyor da pompa yada subap ayarı yapılmadan benim yakıt değerlerim düştü ve çalışma saatlerim arttı ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ademin, post: 863019, member: 19032"] [b]Ynt: SATILIK 2013 MODEL BLUE MASTER NEW HOLLAND TD90D 240 SAATTE[/b] valla ben 300 ü 500 ü bilmem. ben td 85 ilk aldığımda 4 litreleri bile gördüm. 1 depo ile 6 saat 7 saat civarı çalışıyordu. hayatta pompa sina da ellenmedi servise de gitmedi. filitreleri falan kendimiz degisirdik. 2500 saatte sattık 13 saat çalışıyordu 1 depo ile yakıttan 1,5 litre nin bile altına indiği zamanlar oluyordu. nasıl oluyor da bu traktör pompa sina ellenmeden 4 litre lerden 1.5 litrelere düşüyor? 7 saat lerden 13 saatlere çıkıyor ? erkuntta sorunlar oldu pompa ayarı yapıldı. 5455 1 yılını doldurdu. özellikle servisi aradım bu konu üzerine sordum bunun yakıt ayarlarını hiç değiştirdiniz mi diye. hayır dediler. aldığım zamanlarda 50 dönüm ortalama surmustum bu sene 600 saat oldu ve aynı arazi aynı pulluk ile 85_90 dönüm yer sürdüm. bunlar ahmet in mehmet in makinaları değil kendi kullandığım ve kendi elde ettiğim sonuçlar. peki nasıl oluyor da pompa yada subap ayarı yapılmadan benim yakıt değerlerim düştü ve çalışma saatlerim arttı ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
SATILIK 2013 MODEL BLUE MASTER NEW HOLLAND TD90D 240 SAATTE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt