PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
satılık 3500 dönüm arazimdeki saman satılıktır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rocky" data-source="post: 695957" data-attributes="member: 4710"><p><strong>Ynt: satılık 3500 dönüm arazimdeki saman satılıktır</strong></p><p></p><p>Bu kadarda abartmayın. Nereden biliyorsunuz o arazinin kendisinin olduğunu. Belki icar bi çoğu. Misal bizim kendimize ait 1 dönüm bile yerimiz yok gel gelelim seneye 1000 dönüme kadar ekmeyi düşünüyoruz Allah nasip kısmet ederse. Sizinde o kadar araziniz olsa sizde gün evela satacak yer ararsınız. İyi güzel hoş önce ambara koy diyorsunuz ona sözüm yok yarına ne olacağı beli olmaz Allahın hikmeti. Lakin o gün geldiğinde bu adam o arazinin sapını nasıl satacak birden. Biçildi koymaya yeri yok tarlada kaldı hava yağdı diyelim ozaman ne olacak. Tohum ticareti yapan adamada önce bi ambarına koyda ondan sonra diyormusunuz. Bu sene sap sıkıntısı vardı Millet 2 kere balya yapmaya girdi tarlaya. Elinizde olmasa bana bana sat diye isteyen olacak elbet. </p><p>Nereden biliyorsunuz adamın Allah a hayırlısı ile biçip kaldırabilsem diye dua etmediğini.Belkide ben yanılıyorumdur kim bilir...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rocky, post: 695957, member: 4710"] [b]Ynt: satılık 3500 dönüm arazimdeki saman satılıktır[/b] Bu kadarda abartmayın. Nereden biliyorsunuz o arazinin kendisinin olduğunu. Belki icar bi çoğu. Misal bizim kendimize ait 1 dönüm bile yerimiz yok gel gelelim seneye 1000 dönüme kadar ekmeyi düşünüyoruz Allah nasip kısmet ederse. Sizinde o kadar araziniz olsa sizde gün evela satacak yer ararsınız. İyi güzel hoş önce ambara koy diyorsunuz ona sözüm yok yarına ne olacağı beli olmaz Allahın hikmeti. Lakin o gün geldiğinde bu adam o arazinin sapını nasıl satacak birden. Biçildi koymaya yeri yok tarlada kaldı hava yağdı diyelim ozaman ne olacak. Tohum ticareti yapan adamada önce bi ambarına koyda ondan sonra diyormusunuz. Bu sene sap sıkıntısı vardı Millet 2 kere balya yapmaya girdi tarlaya. Elinizde olmasa bana bana sat diye isteyen olacak elbet. Nereden biliyorsunuz adamın Allah a hayırlısı ile biçip kaldırabilsem diye dua etmediğini.Belkide ben yanılıyorumdur kim bilir... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
satılık 3500 dönüm arazimdeki saman satılıktır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt