PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SATILIK 4X4 BAHCE TIPI TRAKTOR ARIYORUZ 2. EL !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 978409" data-attributes="member: 55057"><p><strong>Ynt: SATILIK 4X4 BAHCE TIPI TRAKTOR ARIYORUZ 2. EL !</strong></p><p></p><p>valla ben tercihimi nh dan yana kullandım çok daha iyi traktörler vardı aslında ama fiyat olarak ithal traktörler çok tuzlu duruyor yerlilerde de erkuntla nh arsında kaldık bi ara hattat düşündük ama burada servis sıkıntısı çekecektik o yüzden hattatı eledik</p><p>nh daki powershuttle özelliği yüzünden nh tercih ettik</p><p>ikinci elde temiz bir nh yada erkunt bulursan al ikiside ağır ve çekişli traktörler</p><p>zeytin için ttj ve td4b serisi ideal </p><p>ama ikinci elde temiz süperdümenlemeli t4000 bulursanda kaçırma</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 978409, member: 55057"] [b]Ynt: SATILIK 4X4 BAHCE TIPI TRAKTOR ARIYORUZ 2. EL ![/b] valla ben tercihimi nh dan yana kullandım çok daha iyi traktörler vardı aslında ama fiyat olarak ithal traktörler çok tuzlu duruyor yerlilerde de erkuntla nh arsında kaldık bi ara hattat düşündük ama burada servis sıkıntısı çekecektik o yüzden hattatı eledik nh daki powershuttle özelliği yüzünden nh tercih ettik ikinci elde temiz bir nh yada erkunt bulursan al ikiside ağır ve çekişli traktörler zeytin için ttj ve td4b serisi ideal ama ikinci elde temiz süperdümenlemeli t4000 bulursanda kaçırma [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SATILIK 4X4 BAHCE TIPI TRAKTOR ARIYORUZ 2. EL !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt