PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Satılık Cam Gibi 3000 Ford 1971 T4 Blok
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cengizhan-KILIÇ" data-source="post: 1415874" data-attributes="member: 77710"><p>Herkese merhabalar forum ahalisi küçük devi çiftçiliği bırakacağım için satıyorum temiz traktör arayanların dikkatine...</p><p></p><p>1971 Model T4 Blok </p><p>-Motor durumu güzel yağ yakma üfleme hararet yağ veya su eksiltme gibi sorunları yoktur </p><p>-Şanzıman durumu güzel viteslerde atma ötme gibi sorunlar yok </p><p>-Lastk durumu önler yeni arkalar %60-65 civarı</p><p>-Fren bakımı yeni yapıldı </p><p>-Muayene ve evrağı vardır satışında sorun yok</p><p>-Aküsü 1 senelik </p><p>-Koltuğu 1 senelik </p><p>-Düz dingil hidrolik direksiyona çevrilmiştir</p><p>-Hidrolik sistemi ve damperi sorunsuz çalışıyor </p><p>-Ekstra olarak kontak açık kaldığında, akü voltajı veya motor yağ basıncı düşerse sesli ikaz veren buzzer mevcuttur </p><p>-Fiyat 45.000 TL pazarlığa açıktır. Yer Ankara/Gölbaşı</p><p>( Çamurluk sinyal lambaları fotoğraflarda kırık duruyor onları sıfırı ile değiştirdim bilginize )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cengizhan-KILIÇ, post: 1415874, member: 77710"] Herkese merhabalar forum ahalisi küçük devi çiftçiliği bırakacağım için satıyorum temiz traktör arayanların dikkatine... 1971 Model T4 Blok -Motor durumu güzel yağ yakma üfleme hararet yağ veya su eksiltme gibi sorunları yoktur -Şanzıman durumu güzel viteslerde atma ötme gibi sorunlar yok -Lastk durumu önler yeni arkalar %60-65 civarı -Fren bakımı yeni yapıldı -Muayene ve evrağı vardır satışında sorun yok -Aküsü 1 senelik -Koltuğu 1 senelik -Düz dingil hidrolik direksiyona çevrilmiştir -Hidrolik sistemi ve damperi sorunsuz çalışıyor -Ekstra olarak kontak açık kaldığında, akü voltajı veya motor yağ basıncı düşerse sesli ikaz veren buzzer mevcuttur -Fiyat 45.000 TL pazarlığa açıktır. Yer Ankara/Gölbaşı ( Çamurluk sinyal lambaları fotoğraflarda kırık duruyor onları sıfırı ile değiştirdim bilginize ) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Satılık Cam Gibi 3000 Ford 1971 T4 Blok
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt