PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
Satılık çeşitli tipte motorlar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Teoman UZEL" data-source="post: 820303" data-attributes="member: 51111"><p><strong>Ynt: Satılık çeşitli tipte motorlar...</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar herkese iyi forumlar, sizlerden bir konuda yardım almak istedim, daha önce hovercraft projesinin motorlarını satabilmek için buraya üye olmuştum çok faydası olmuştu, yanlış anlaşılmasın forumu ticari maksatlı kullanmak istemem, ancak ihtiyaç sahipleri için direk alım yapabilecekleri bir ortam sağladığı için forum yöneticilerine teşekkürü borç bilirim...</p><p></p><p>Konuya gelecek olursam kapanan firmadan zamanında seyyar dizel kompresör yapımı için alınmış TÜRK TRAKTÖR 65HP versiyon motoru paketli halde durmaktadır, forumda birilerinin işine yarayabilir, veya bu motoru satabileceğim yerler konusunda bilgi sahibi olabilirler, TRAKMAK ile defalarca görüşmeye çalıştım dönüş yapan olmadı motor fiyatı ile ilgili olarak... </p><p></p><p>MOTOR KODU: 8031.25A.406Tx146023</p><p>Üretim TARİHİ: 25-05-2007</p><p>MOTOR AĞIRLIĞI: 350kg</p><p>MOTOR GÜCÜ HP (1500dd) : 52HP (Beygir)</p><p>MOTOR GÜCÜ HP (2500dd) : 65HP (Beygir)</p><p>Tipi 8031.25A.406T</p><p>Maksimum güç (HP) 67</p><p>Silindir Sayısı 3</p><p>Silindir Düzeni Sıralı</p><p>Governör Elektronik</p><p>Yağ kapasitesi (lt) 9</p><p>Hava emiş sistemi Turbo</p><p>Çalışma prensibi 4 Zamanlı</p><p>Motor hacmi (cm3) 2931</p><p>Yakıt Dizel</p><p>Subap sayısı 6</p><p>Soğutma Su</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Teoman UZEL, post: 820303, member: 51111"] [b]Ynt: Satılık çeşitli tipte motorlar...[/b] Arkadaşlar herkese iyi forumlar, sizlerden bir konuda yardım almak istedim, daha önce hovercraft projesinin motorlarını satabilmek için buraya üye olmuştum çok faydası olmuştu, yanlış anlaşılmasın forumu ticari maksatlı kullanmak istemem, ancak ihtiyaç sahipleri için direk alım yapabilecekleri bir ortam sağladığı için forum yöneticilerine teşekkürü borç bilirim... Konuya gelecek olursam kapanan firmadan zamanında seyyar dizel kompresör yapımı için alınmış TÜRK TRAKTÖR 65HP versiyon motoru paketli halde durmaktadır, forumda birilerinin işine yarayabilir, veya bu motoru satabileceğim yerler konusunda bilgi sahibi olabilirler, TRAKMAK ile defalarca görüşmeye çalıştım dönüş yapan olmadı motor fiyatı ile ilgili olarak... MOTOR KODU: 8031.25A.406Tx146023 Üretim TARİHİ: 25-05-2007 MOTOR AĞIRLIĞI: 350kg MOTOR GÜCÜ HP (1500dd) : 52HP (Beygir) MOTOR GÜCÜ HP (2500dd) : 65HP (Beygir) Tipi 8031.25A.406T Maksimum güç (HP) 67 Silindir Sayısı 3 Silindir Düzeni Sıralı Governör Elektronik Yağ kapasitesi (lt) 9 Hava emiş sistemi Turbo Çalışma prensibi 4 Zamanlı Motor hacmi (cm3) 2931 Yakıt Dizel Subap sayısı 6 Soğutma Su [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
Satılık çeşitli tipte motorlar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt