PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
SATILIK ÇİFTLİKLER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1198040" data-attributes="member: 77697"><p><a href="https://youtu.be/TxAcrbNwKOw" target="_blank">https://youtu.be/TxAcrbNwKOw</a> valla şöyle bi işletme benim için on numara olur ha. Kışın perde yaparım duvara gerek kalmaz. Bide işletmenin en kuytu köşe yerine hayvan başı 3m2 alan olacak sekilde 70 80 hayvan icin ufak bi ızgara sistem besi yeri yaparım. Sağmal Dişilerin yavrularını beslemek için. Ufak tefek eksiklikler olsa da bu işletme güzel bayağı. Detaylı inceleyin. Amerikada montofonların süt ortalaması 10.5 ton yazıyor veteriner tahir yavuz'un makalesinde. MontofonxŞarole melezlerinin de aşırı bi besi kabiliyeti olduğunu biliyoruz. Cinsiyet tercihli şarole sperma bulabilirsem 120 sagmalın 90-100 tanesine atarım en az 80 tane cıkar herhalde erkek şaroleden. Disi saroleleri elden çıkartırım direk. Cidden iyi besi alıyorlar. 125 dönüm sulak arazi bulsam iki bicim silaja bicilecek ryegras eksem arkasina silajlik misir eksem hayvanlara yeter görünüyor. Disaridan da kesif yemler küspeler ve sadece yonca alırım herhalde. Öyle güzel bir işletme olur gibi düşünüyorum da daha cook zaman var bizimkisi de şimdilik hayalden öteye gecmez [emoji16][emoji16] ayrıca tecrübeli abilerden de tavsiye beklerim yanlisim varsa düzeltin ki ben ilerde o yanlisa düsmeyeyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1198040, member: 77697"] [url]https://youtu.be/TxAcrbNwKOw[/url] valla şöyle bi işletme benim için on numara olur ha. Kışın perde yaparım duvara gerek kalmaz. Bide işletmenin en kuytu köşe yerine hayvan başı 3m2 alan olacak sekilde 70 80 hayvan icin ufak bi ızgara sistem besi yeri yaparım. Sağmal Dişilerin yavrularını beslemek için. Ufak tefek eksiklikler olsa da bu işletme güzel bayağı. Detaylı inceleyin. Amerikada montofonların süt ortalaması 10.5 ton yazıyor veteriner tahir yavuz'un makalesinde. MontofonxŞarole melezlerinin de aşırı bi besi kabiliyeti olduğunu biliyoruz. Cinsiyet tercihli şarole sperma bulabilirsem 120 sagmalın 90-100 tanesine atarım en az 80 tane cıkar herhalde erkek şaroleden. Disi saroleleri elden çıkartırım direk. Cidden iyi besi alıyorlar. 125 dönüm sulak arazi bulsam iki bicim silaja bicilecek ryegras eksem arkasina silajlik misir eksem hayvanlara yeter görünüyor. Disaridan da kesif yemler küspeler ve sadece yonca alırım herhalde. Öyle güzel bir işletme olur gibi düşünüyorum da daha cook zaman var bizimkisi de şimdilik hayalden öteye gecmez [emoji16][emoji16] ayrıca tecrübeli abilerden de tavsiye beklerim yanlisim varsa düzeltin ki ben ilerde o yanlisa düsmeyeyim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
SATILIK ÇİFTLİKLER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt