PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Satılık Clayson Arıyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="numanplv" data-source="post: 1007994" data-attributes="member: 73549"><p>Hoşbulduk diyelim. Hocam şöyle anlatayım. Kendi makinemizden çok memnunuz ama yetişmiyor artık. Daha pratik bi makine olması gerek yani sarı olması gerekiyor artik. Bütçemiz Max 50bin ile sınırlı. Oyuzden 8060-8070 araştırıyorum. Teferruatlı demişsiniz bu makineler için. O konuda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum ben kendim makine mühendisiyim. 1545 önerinize de gelirsek onlarda da şanzıman sorunu var diye biliyorum. 1545 alsak 8060 veya 8070 kadar iş görür mü sizce.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="numanplv, post: 1007994, member: 73549"] Hoşbulduk diyelim. Hocam şöyle anlatayım. Kendi makinemizden çok memnunuz ama yetişmiyor artık. Daha pratik bi makine olması gerek yani sarı olması gerekiyor artik. Bütçemiz Max 50bin ile sınırlı. Oyuzden 8060-8070 araştırıyorum. Teferruatlı demişsiniz bu makineler için. O konuda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum ben kendim makine mühendisiyim. 1545 önerinize de gelirsek onlarda da şanzıman sorunu var diye biliyorum. 1545 alsak 8060 veya 8070 kadar iş görür mü sizce. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Satılık Clayson Arıyoruz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt