PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Satılık Hi-Lo lu Newholland Fiatagri L95 !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MUSTAFA361" data-source="post: 1040266" data-attributes="member: 386"><p>Ben beğenmiyorum hemşerim [emoji4]. Tabikide 2. el mal sonuçta eksiklikleri hatalı tarafları olabilir. Biz de bunu alınca denedik tarlada. Eksik taraflarını gidermeye çalıştık. Turbosudur pompasıdır sibop ayarıdır yapıldı. Traktörün ek ağırlıkları söküldü. Debriyajdır, şanzımandır bakımdan geçti. Hidrolik kollarını ince yapmışlar 3 sefer kırıldı. En sonunda TM serisinin kollarını taktık şimdi iyi. Germeleri en başta çevirmeliydi onları delikli tipe çevirdik. Bunlar gibi daha birçok bakımlar oldu.</p><p></p><p>Bunların yanında yapısal olarakta beğenmediğimiz şeylerde var. Arka kabin aydınlatma ışıklarının 2 tane oluşu. İleri geri vites kolunun şöförün solunda olması ( en çok buna gıcık oluyorum[emoji4]). Şaft kavramasının düğmesinin çevirmeli tip olması. Hidrolik valf kumanda kollarının koltuğa yakın yapılışı fonksiyonel olmayışı. Klimanın soğukluk ayarının olmayışı. Kabin kelebek camlarinin açılmayan tip oluşu. Sol hidrolik kolunun derinlik ayarının olmayışı. Bayılgan bir motora sahip oluşu bayırdır çamurdur görünce direnmeden çabucak bayılması. 24 ileri vitesi olan bir şanzımanın geriye sadece 12 vitesi olması. Aynalarının küçük olması sebebiyle ayna görüş alanın darlığı. Frenlerin ağır yükte ses ve koku yapması. Yakıt depo kapasitesinin yetersiz oluşu. Lift o matik sisteminin yükseklik sınırlama ayarının olmayışı. Arkasında hangi takım olursa olsun yukarıya dikmesi. Takımı aşağı batırma kapasitesinin yetersiz oluşu özellikle yaz sürümlerinde ihtiyaç duyuluyor.</p><p></p><p>Bunların yanında 15 gün önce frenler için ustaya gittiğimizde yakıt pompasınıda söktürdük. Başka bir pompacıya orjinal parçalarla pompa yeniden toplandı. Pompaya ek güç verildi. Motora takıldığında ekstradan avans ta verildi. Şuan eski halinden bir miktar daha iyi. Kesin sonuç harman başlayınca belli olacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MUSTAFA361, post: 1040266, member: 386"] Ben beğenmiyorum hemşerim [emoji4]. Tabikide 2. el mal sonuçta eksiklikleri hatalı tarafları olabilir. Biz de bunu alınca denedik tarlada. Eksik taraflarını gidermeye çalıştık. Turbosudur pompasıdır sibop ayarıdır yapıldı. Traktörün ek ağırlıkları söküldü. Debriyajdır, şanzımandır bakımdan geçti. Hidrolik kollarını ince yapmışlar 3 sefer kırıldı. En sonunda TM serisinin kollarını taktık şimdi iyi. Germeleri en başta çevirmeliydi onları delikli tipe çevirdik. Bunlar gibi daha birçok bakımlar oldu. Bunların yanında yapısal olarakta beğenmediğimiz şeylerde var. Arka kabin aydınlatma ışıklarının 2 tane oluşu. İleri geri vites kolunun şöförün solunda olması ( en çok buna gıcık oluyorum[emoji4]). Şaft kavramasının düğmesinin çevirmeli tip olması. Hidrolik valf kumanda kollarının koltuğa yakın yapılışı fonksiyonel olmayışı. Klimanın soğukluk ayarının olmayışı. Kabin kelebek camlarinin açılmayan tip oluşu. Sol hidrolik kolunun derinlik ayarının olmayışı. Bayılgan bir motora sahip oluşu bayırdır çamurdur görünce direnmeden çabucak bayılması. 24 ileri vitesi olan bir şanzımanın geriye sadece 12 vitesi olması. Aynalarının küçük olması sebebiyle ayna görüş alanın darlığı. Frenlerin ağır yükte ses ve koku yapması. Yakıt depo kapasitesinin yetersiz oluşu. Lift o matik sisteminin yükseklik sınırlama ayarının olmayışı. Arkasında hangi takım olursa olsun yukarıya dikmesi. Takımı aşağı batırma kapasitesinin yetersiz oluşu özellikle yaz sürümlerinde ihtiyaç duyuluyor. Bunların yanında 15 gün önce frenler için ustaya gittiğimizde yakıt pompasınıda söktürdük. Başka bir pompacıya orjinal parçalarla pompa yeniden toplandı. Pompaya ek güç verildi. Motora takıldığında ekstradan avans ta verildi. Şuan eski halinden bir miktar daha iyi. Kesin sonuç harman başlayınca belli olacak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Satılık Hi-Lo lu Newholland Fiatagri L95 !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt