PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Satılık Kelepir Römork
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 781295" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: Satılık Kelepir Römork</strong></p><p></p><p>Çift teker;</p><p></p><p>*Çamurda dezavantajlı</p><p></p><p>*Patlama durumlarında avantajlı</p><p></p><p>*Devrilme yana yatmada da avantajlı (yerle temas daha fazla)</p><p></p><p><strong>*İmkan olacak işe göre bikaç römork çeşidin olacak en ideali..</strong></p><p><strong></strong></p><p>*En büyük avantajı ise malum teker başı bi tonaj-taşıma gücü var.. bu güç aynı zamanda hızla TERS orantılı.. yani mesela öyle işe yarar bi kamyon-tır römorku ele geçtimi.. onlar 80 km hıza göre donatılmış en küçüğüde 20 tonluktur diyelim.. bizim tarımda o römorkla 30-40 km yapacağımıza göre 25-30 tona kadar yolu var demektir..</p><p></p><p>*Olaya bide sağlamlık uzun ömür ve 1 seferde 3 seferlik iş yapma olarak baktımı... bu kamyon-tır römorkları KESİNLİKLE yabana atılmamalı.. diyorumya 2. eli bile... SIFIR tarım römorklarını eskitir!</p><p></p><p>Dağcının en kötü botu bile en iyi şehir botunu yer benim mantık birazda... tabi büyük düşünen ve tonajlı işler için...</p><p></p><p></p><p>*Son olarak;</p><p></p><p>Boluda halen ilanları duruyo.. bi kamyon römorkuna talip olmuştuk vaktiyle.. adam Bursa tarafına 3-5 tane birden vermiş.. Bursaya/alana ulaştım..</p><p></p><p><strong>Aynen dediki 'büyük çaplı silaj-taşıma işimiz var' 'denemediğimiz römork-firma kalmadı, işin yoğunluğuna tonaja dayanamdılar... bu kamyon romorklarını alıp elden geçirip motorlara taktık 20 tonu duymuyorlar, römork derdinden temelli kurtulduk'</strong></p><p><strong></strong></p><p>Hatta bulursam videoları da olcak nette...</p><p></p><p></p><p>Yalnız şu kesin bizim <strong>römork kültürümüz</strong> baya bi yol daha almalı... gerçi 4x4 kabinli motor bile ÇOK eski sayılmaz ülkemizde ama durum römorkta daha geri..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 781295, member: 46698"] [b]Ynt: Satılık Kelepir Römork[/b] Çift teker; *Çamurda dezavantajlı *Patlama durumlarında avantajlı *Devrilme yana yatmada da avantajlı (yerle temas daha fazla) [b]*İmkan olacak işe göre bikaç römork çeşidin olacak en ideali.. [/b] *En büyük avantajı ise malum teker başı bi tonaj-taşıma gücü var.. bu güç aynı zamanda hızla TERS orantılı.. yani mesela öyle işe yarar bi kamyon-tır römorku ele geçtimi.. onlar 80 km hıza göre donatılmış en küçüğüde 20 tonluktur diyelim.. bizim tarımda o römorkla 30-40 km yapacağımıza göre 25-30 tona kadar yolu var demektir.. *Olaya bide sağlamlık uzun ömür ve 1 seferde 3 seferlik iş yapma olarak baktımı... bu kamyon-tır römorkları KESİNLİKLE yabana atılmamalı.. diyorumya 2. eli bile... SIFIR tarım römorklarını eskitir! Dağcının en kötü botu bile en iyi şehir botunu yer benim mantık birazda... tabi büyük düşünen ve tonajlı işler için... *Son olarak; Boluda halen ilanları duruyo.. bi kamyon römorkuna talip olmuştuk vaktiyle.. adam Bursa tarafına 3-5 tane birden vermiş.. Bursaya/alana ulaştım.. [b]Aynen dediki 'büyük çaplı silaj-taşıma işimiz var' 'denemediğimiz römork-firma kalmadı, işin yoğunluğuna tonaja dayanamdılar... bu kamyon romorklarını alıp elden geçirip motorlara taktık 20 tonu duymuyorlar, römork derdinden temelli kurtulduk' [/b] Hatta bulursam videoları da olcak nette... Yalnız şu kesin bizim [b]römork kültürümüz[/b] baya bi yol daha almalı... gerçi 4x4 kabinli motor bile ÇOK eski sayılmaz ülkemizde ama durum römorkta daha geri.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Satılık Kelepir Römork
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt