PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Satılık römork lastiği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alexander" data-source="post: 1448001" data-attributes="member: 106"><p>Yok abim bende 8 adet 9.00r16 var jantli hazır şişik.</p><p>4 tane 7.00 r20 var.</p><p>2 adet de 8.25r20 var </p><p>Hepsi jantli şişik halde alıp takican.ister yedek yap ister komple alip degistir.onumizde yaz tarla işleri başladığında yolda kaldığında lastikçi cagirsan en az 1000 lira alır tamir etmeye .</p><p>Ama yanında yedeğin olursa birde kriko ve bijon anahtarı.</p><p>Kimseye eyvallahin olmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alexander, post: 1448001, member: 106"] Yok abim bende 8 adet 9.00r16 var jantli hazır şişik. 4 tane 7.00 r20 var. 2 adet de 8.25r20 var Hepsi jantli şişik halde alıp takican.ister yedek yap ister komple alip degistir.onumizde yaz tarla işleri başladığında yolda kaldığında lastikçi cagirsan en az 1000 lira alır tamir etmeye . Ama yanında yedeğin olursa birde kriko ve bijon anahtarı. Kimseye eyvallahin olmaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Satılık römork lastiği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt