PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
satılık tepmra
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 494854" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: satılık tepmra</strong></p><p></p><p>kulaktan duyma asılsız laflara inanmayın.elektoronik de sorun var mış da kagıt gibi de bunlar harbiyen yalan ve uydurma.</p><p> şuan tofaşın fıatın en gzel arabası.</p><p> yagına suyuna bak yola devam.</p><p> </p><p> şuan arabamı satmak üzereyim hiç satlık ve ilan vermeden bura hariç. şuan 3 kişi çok acele kıyasıya yarıştalar.8000 tlnin üzerine çıktı.çünkü TÜRKİYEDE bu modelde fabrikadan çıktıgı gibi içi dışı el degmemiş bir temra yok.veya böyle araç yok dencek kadar azdır.</p><p> aracın taban dişemesi 2010-2012 araçların taban döşemesi gi tertemiz.gün yanıgının dışında kusur yok.benim iki önce cizdgim den başka kaporta sıfır hata.</p><p> tempra çok güzel araba.</p><p> transportörü buldum.2000 model-110 bin orjinal km.2,5 motor.beyaz.</p><p> citivan.5+1 çok güzel.bugun araç inceleniyor.bu olmassa bir tane daha var.2001 model.aynı özellik ve temizlikte.</p><p> ama şunu unutmayın tempra gerçekten araba.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 494854, member: 988"] [b]Ynt: satılık tepmra[/b] kulaktan duyma asılsız laflara inanmayın.elektoronik de sorun var mış da kagıt gibi de bunlar harbiyen yalan ve uydurma. şuan tofaşın fıatın en gzel arabası. yagına suyuna bak yola devam. şuan arabamı satmak üzereyim hiç satlık ve ilan vermeden bura hariç. şuan 3 kişi çok acele kıyasıya yarıştalar.8000 tlnin üzerine çıktı.çünkü TÜRKİYEDE bu modelde fabrikadan çıktıgı gibi içi dışı el degmemiş bir temra yok.veya böyle araç yok dencek kadar azdır. aracın taban dişemesi 2010-2012 araçların taban döşemesi gi tertemiz.gün yanıgının dışında kusur yok.benim iki önce cizdgim den başka kaporta sıfır hata. tempra çok güzel araba. transportörü buldum.2000 model-110 bin orjinal km.2,5 motor.beyaz. citivan.5+1 çok güzel.bugun araç inceleniyor.bu olmassa bir tane daha var.2001 model.aynı özellik ve temizlikte. ama şunu unutmayın tempra gerçekten araba. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
satılık tepmra
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt