PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Satılık yonca balyası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurrrCa" data-source="post: 1225707" data-attributes="member: 80552"><p>The hoca Biz 1997 li yıllardan ihtibaren balya bağlıyoruz. Şahsen ben ağır balya bağlayarak piston kolunu yamultan kimseyi görmedim Bakımsız hor kullanilmış makinalar her çesit ariza verir ama 25 30 kilo balya bağlayan makina piston kolu yamultmaz çok aşırı ağır baģlarsan motorun sesinden belli olur zaten aģır oldugu bide ipler düğümden çözülür. Piston kolu kolay kolay yamulacak bi parça değil. Biz yeri geliyor 40 kilo yulaf balyası baģlıyoruz cok zorlarsan sigorta keser. Bide senin dana gözü dedigin parcalara biz balık gözü diyoruz. Evet balık gözlerini sökersek makinada rahatlama balyada hafifleme olabilir. Bu arada yonca fiyatları bizim burayla aynı usta 23 24 kilo balya baģlayıp 20 22 lira kapıya teslim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurrrCa, post: 1225707, member: 80552"] The hoca Biz 1997 li yıllardan ihtibaren balya bağlıyoruz. Şahsen ben ağır balya bağlayarak piston kolunu yamultan kimseyi görmedim Bakımsız hor kullanilmış makinalar her çesit ariza verir ama 25 30 kilo balya bağlayan makina piston kolu yamultmaz çok aşırı ağır baģlarsan motorun sesinden belli olur zaten aģır oldugu bide ipler düğümden çözülür. Piston kolu kolay kolay yamulacak bi parça değil. Biz yeri geliyor 40 kilo yulaf balyası baģlıyoruz cok zorlarsan sigorta keser. Bide senin dana gözü dedigin parcalara biz balık gözü diyoruz. Evet balık gözlerini sökersek makinada rahatlama balyada hafifleme olabilir. Bu arada yonca fiyatları bizim burayla aynı usta 23 24 kilo balya baģlayıp 20 22 lira kapıya teslim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Satılık yonca balyası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt