PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
SATILMADAN KENDİNİ AMORTİ EDİYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="volkanuzel" data-source="post: 341518" data-attributes="member: 14100"><p><strong>Ynt: SATILMADAN KENDİNİ AMORTİ EDİYOR</strong></p><p></p><p>ilotoro nickli üyenin bana gönderdiği mesaj.</p><p>arkadaşım aspir beyaz renkli olup ayçiçegine cok benzer acımsı bi tadı vardır nisan ayının içinde ekilir dekara 5 kg atıyorum ben yalnız ekerken mibzerin gözlerinin birer tanesini kapatmalısın yoksa cok sık oluyor yem sanayi ve biodizel yakıt aynı zamanda kuş yemi olarak satılır 2011 prim desteği 40 kuruştur dekara sulu 200 kg tonaj tutarlar suyu fazla sevmez ama sularsanda zarar etmezsin 1 metreye kadar boyu kalkar temmuz ayında sarı çiçek açar süper bi görüntüsü vardır biçerle derilir agustosun ortası veya sonu gibi hasat edersin ben yaklasık dekardan 150 kg aldım kıraç arazi süper prim desteği var ha bide otu çok dikenlidir ne hayvan girebilir ne insan umarım yardımcı olmuşumdur elimde son 3500 kg tohumluk kaldı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="volkanuzel, post: 341518, member: 14100"] [b]Ynt: SATILMADAN KENDİNİ AMORTİ EDİYOR[/b] ilotoro nickli üyenin bana gönderdiği mesaj. arkadaşım aspir beyaz renkli olup ayçiçegine cok benzer acımsı bi tadı vardır nisan ayının içinde ekilir dekara 5 kg atıyorum ben yalnız ekerken mibzerin gözlerinin birer tanesini kapatmalısın yoksa cok sık oluyor yem sanayi ve biodizel yakıt aynı zamanda kuş yemi olarak satılır 2011 prim desteği 40 kuruştur dekara sulu 200 kg tonaj tutarlar suyu fazla sevmez ama sularsanda zarar etmezsin 1 metreye kadar boyu kalkar temmuz ayında sarı çiçek açar süper bi görüntüsü vardır biçerle derilir agustosun ortası veya sonu gibi hasat edersin ben yaklasık dekardan 150 kg aldım kıraç arazi süper prim desteği var ha bide otu çok dikenlidir ne hayvan girebilir ne insan umarım yardımcı olmuşumdur elimde son 3500 kg tohumluk kaldı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
SATILMADAN KENDİNİ AMORTİ EDİYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt