PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
SATIYORUM TD 65D 2011
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 675842" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: SATIYORUM TD 65D 2011</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ramiz abi sizin hayat tecrübeniz ve birikiminiz benden mutlaka kat ve kat fazladır.ama haddim olmayarak bir öneride bulunmak istiyorum.2008 yılında wolkswagen caddy aracımızı zevke keder satılık ettik.vatandaşın birisi 33 500 veriyor bende en son 34 diyordum.ani gelişen bir tarla alma durumumuz söz konusu olunca da aynı vatandaş bu defa aracımıza 30 bin teklif etti.uzun lafın kısası sanırım 31 gibi falan satmıştık.66 binede 13 dönüm tarla aldık.şuan aldığımız tarla en az 300 bin tl iken 1 yaşında bir caddy ise sanırım 40 bin tl civarında.yani diyeceğim satarken biraz ucuz verdim diye hiç üzülme abi emin ol 2 yıla kalmadan kazanan sen olacaksın.birde td nin daha yeni modeli daha daha konforlusu daha özelliklisi her zaman çıkar ama senin aldığın tarlanın asla yenisi çıkmaz abi.madem söz konusu olan arazi alma haddim olmayarak 3 e 5 e bakma derim.saygılar....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 675842, member: 21790"] [b]Ynt: SATIYORUM TD 65D 2011[/b] ramiz abi sizin hayat tecrübeniz ve birikiminiz benden mutlaka kat ve kat fazladır.ama haddim olmayarak bir öneride bulunmak istiyorum.2008 yılında wolkswagen caddy aracımızı zevke keder satılık ettik.vatandaşın birisi 33 500 veriyor bende en son 34 diyordum.ani gelişen bir tarla alma durumumuz söz konusu olunca da aynı vatandaş bu defa aracımıza 30 bin teklif etti.uzun lafın kısası sanırım 31 gibi falan satmıştık.66 binede 13 dönüm tarla aldık.şuan aldığımız tarla en az 300 bin tl iken 1 yaşında bir caddy ise sanırım 40 bin tl civarında.yani diyeceğim satarken biraz ucuz verdim diye hiç üzülme abi emin ol 2 yıla kalmadan kazanan sen olacaksın.birde td nin daha yeni modeli daha daha konforlusu daha özelliklisi her zaman çıkar ama senin aldığın tarlanın asla yenisi çıkmaz abi.madem söz konusu olan arazi alma haddim olmayarak 3 e 5 e bakma derim.saygılar.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
SATIYORUM TD 65D 2011
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt