PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Hayvanlar
satlık kangal köpeği yavruları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeryucel" data-source="post: 969321" data-attributes="member: 28969"><p><strong>Ynt: satlık kangal köpeği yavruları</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Yılmaz abi yanlışlık olmasın. Kangal köpeği koruma altına alınmış tür. Uluslararası sözleşme (CITES) ye göre koruma altına alınmış yaban veya evcil hayvanların satışı ve yurtdışına çıkarılması özel izine tabidir. Eğer Cites izni ve hayvan karnesi yoksa satışı yasadışı. İhbar halinde idari para cezası kesiliyor ve hakkında adli işlem başlatılıyor.</p><p></p><p>Kangal köpekleri, Ankara kedileri, Mersin Çatalburun köpekleri, Akbaşlar, Kelaynaklar, Saka türleri, Kars çoban köpeği, Anadolu yaban koyunu, Kızıl Geyik, Boz ayı, Artvin Engerek yılanı, Akdeniz fokları, van kedileri gibi çoğu hayvanların satışı özel izne bağlıdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeryucel, post: 969321, member: 28969"] [b]Ynt: satlık kangal köpeği yavruları[/b] Yılmaz abi yanlışlık olmasın. Kangal köpeği koruma altına alınmış tür. Uluslararası sözleşme (CITES) ye göre koruma altına alınmış yaban veya evcil hayvanların satışı ve yurtdışına çıkarılması özel izine tabidir. Eğer Cites izni ve hayvan karnesi yoksa satışı yasadışı. İhbar halinde idari para cezası kesiliyor ve hakkında adli işlem başlatılıyor. Kangal köpekleri, Ankara kedileri, Mersin Çatalburun köpekleri, Akbaşlar, Kelaynaklar, Saka türleri, Kars çoban köpeği, Anadolu yaban koyunu, Kızıl Geyik, Boz ayı, Artvin Engerek yılanı, Akdeniz fokları, van kedileri gibi çoğu hayvanların satışı özel izne bağlıdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Hayvanlar
satlık kangal köpeği yavruları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt