PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sayın 'ruseyrek' cevap..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ruseyrek" data-source="post: 847020" data-attributes="member: 41276"><p><strong>Ynt: Sayın 'ruseyrek' cevap..</strong></p><p></p><p>Umut bey cevap icin tesekkur ederim, </p><p>ben Istanbul ' daki 2008 ' leri gittim gordum, yine oncekiler gibi elde kalmis borc karsiligi verilmis Zetor ' lar, sifir olmalarina ragmen bazi yerleri nakliye veya beklemekten kirilmis, birinde kepce varmis sokulmus falan. Ama yine de 0 saatteler.</p><p>Satanlar yine tarim/traktor/ekipman sektorunden degiller, yani pazarlik payi 1,000 TL dediler fiyat 71,000 iken ve pesin nakit istiyorlar. </p><p>Bu sorunlar olmasa fena degiller aslinda. </p><p></p><p>Eger Mardin ' dekiler 2 yildir bekliyorlar ve dediginiz durumda iseler fiyattan cok cikabilecek potansiyel sorunlar ve parca ihtiyaci beni dusundurur. </p><p></p><p>Bugun en garanti parca bulabilecegimiz yurt ici kaynak nedir/kimdir?</p><p></p><p>tesekkurler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ruseyrek, post: 847020, member: 41276"] [b]Ynt: Sayın 'ruseyrek' cevap..[/b] Umut bey cevap icin tesekkur ederim, ben Istanbul ' daki 2008 ' leri gittim gordum, yine oncekiler gibi elde kalmis borc karsiligi verilmis Zetor ' lar, sifir olmalarina ragmen bazi yerleri nakliye veya beklemekten kirilmis, birinde kepce varmis sokulmus falan. Ama yine de 0 saatteler. Satanlar yine tarim/traktor/ekipman sektorunden degiller, yani pazarlik payi 1,000 TL dediler fiyat 71,000 iken ve pesin nakit istiyorlar. Bu sorunlar olmasa fena degiller aslinda. Eger Mardin ' dekiler 2 yildir bekliyorlar ve dediginiz durumda iseler fiyattan cok cikabilecek potansiyel sorunlar ve parca ihtiyaci beni dusundurur. Bugun en garanti parca bulabilecegimiz yurt ici kaynak nedir/kimdir? tesekkurler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sayın 'ruseyrek' cevap..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt