PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Fotoğraflar (Çekimler)
SDF DEVRİM YAPTİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="huseyinalagoz" data-source="post: 1106325" data-attributes="member: 74238"><p>Ben de çok beğendim. Herkesin hem fikir olduğu sorunlara değinmişler. Sağda konumlandırılmış üçlü vites sistemi hiç iyi durmuyordu. Levye solda olan modellerde yer işgal ediyordu. Direksiyon altı mekanik shuttle iş görür. Direksiyonun ve konsolun hareket edebilmesi de yine eskilere göre güzel bir yenilik. SDF Türkiye pazarında kısa zamanda ilk 3 girmeyi başarmıştı. Fiyat politikası da iyi olursa yeni seriler ile birlikte ikinci sıraya yükselirler sanırım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="huseyinalagoz, post: 1106325, member: 74238"] Ben de çok beğendim. Herkesin hem fikir olduğu sorunlara değinmişler. Sağda konumlandırılmış üçlü vites sistemi hiç iyi durmuyordu. Levye solda olan modellerde yer işgal ediyordu. Direksiyon altı mekanik shuttle iş görür. Direksiyonun ve konsolun hareket edebilmesi de yine eskilere göre güzel bir yenilik. SDF Türkiye pazarında kısa zamanda ilk 3 girmeyi başarmıştı. Fiyat politikası da iyi olursa yeni seriler ile birlikte ikinci sıraya yükselirler sanırım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Fotoğraflar (Çekimler)
SDF DEVRİM YAPTİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt