PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Fotoğraflar (Çekimler)
SDF DEVRİM YAPTİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali ÖZAYDIN" data-source="post: 1106557" data-attributes="member: 76772"><p>Arkadaşım tiger 55 var bende 2015 model 1400 saatte tık demedi çok şükür yakit dersen tt lerden düşük randiman dersen diğer 55 beygir segmentlerine göre mükemmel çekiş ve manevrasi var. Elibol ems geniş tabla balya makinası koşuyorum ot basmak icin randiman süper. </p><p></p><p>İlk sdf çıktığında bizde çekimser kaldik aldik kullandik yakitini gördükçe performansıni gördükçe iyi Sdf almışım diyorum ... Sağlam makinalar ama nedense bir türlü 65 bg modelleri randimanli olmadi 10 tane 65 bg varsa 6 si şikayetçi bilhassa Levyeli olan modelleri. </p><p></p><p>3-4 sene olmasina rağmen piyasada ilk 3 te söz sahibi oldu.. </p><p>Sdf kullanıcısi olarak firmanin Türkiye pazarında söz sahibi olmasini ve Türk ciftcisinin kaliteyle tanismasini istiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali ÖZAYDIN, post: 1106557, member: 76772"] Arkadaşım tiger 55 var bende 2015 model 1400 saatte tık demedi çok şükür yakit dersen tt lerden düşük randiman dersen diğer 55 beygir segmentlerine göre mükemmel çekiş ve manevrasi var. Elibol ems geniş tabla balya makinası koşuyorum ot basmak icin randiman süper. İlk sdf çıktığında bizde çekimser kaldik aldik kullandik yakitini gördükçe performansıni gördükçe iyi Sdf almışım diyorum ... Sağlam makinalar ama nedense bir türlü 65 bg modelleri randimanli olmadi 10 tane 65 bg varsa 6 si şikayetçi bilhassa Levyeli olan modelleri. 3-4 sene olmasina rağmen piyasada ilk 3 te söz sahibi oldu.. Sdf kullanıcısi olarak firmanin Türkiye pazarında söz sahibi olmasini ve Türk ciftcisinin kaliteyle tanismasini istiyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Fotoğraflar (Çekimler)
SDF DEVRİM YAPTİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt