PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ŞEKER PANCAR KOTASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 313941" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: ŞEKER PANCAR KOTASI</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar hep yargısız infaz yapmayalım sağa sola en çok pancar satan yerlerden birisi bizim bölgemiz burada pancar satmayalım pancarla alış veriş yapmayalım dersek en azından ben dersem yalan söylemiş olurum biz pancarla çok alışveriş yaptık hacat traktör aldık vs. özümüz sözümüz bir ekiyorsun 15-18 tona ayarlı pancarı çıkıyor 23-25 ton bunun fazlası ne olacak illaki satılacak devlet alıyormu yada özel fabrika eskiden devlete kota fazlası pancarları yatırdı millet hatırlamıyorum tarihi geçmiş bir yıl hiç para vermedi devlet.</p><p> Şimdi kimse kimseyi aldatmasın alıcıyken çok görürüz satıcıyken az buluruz insan oğlu hep böyle o 10 binlerce ton kotası olup ticaretle dolduranlardan biri olsaydık (öyle varsayalım) bu sefer farklı düşünürdük bu konunun tam tersi mücadelede bulunurduk.Ben şahsen dediğiniz gibi bu kotaların tesbit edilip olmayanlara ve az olanlara yada genele serpilmesini isterim her yıl pancarını sahasına eken hakkıyla bu işi yapmaya çalışanlardan biriyiz ama bu iş öyle paldur küldür olmaz öncelikle geniş kapsamlı konuyu irdelemeliyiz ve çok yönlü düşünüp ona göre davranmalıyız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 313941, member: 17222"] [b]Ynt: ŞEKER PANCAR KOTASI[/b] Arkadaşlar hep yargısız infaz yapmayalım sağa sola en çok pancar satan yerlerden birisi bizim bölgemiz burada pancar satmayalım pancarla alış veriş yapmayalım dersek en azından ben dersem yalan söylemiş olurum biz pancarla çok alışveriş yaptık hacat traktör aldık vs. özümüz sözümüz bir ekiyorsun 15-18 tona ayarlı pancarı çıkıyor 23-25 ton bunun fazlası ne olacak illaki satılacak devlet alıyormu yada özel fabrika eskiden devlete kota fazlası pancarları yatırdı millet hatırlamıyorum tarihi geçmiş bir yıl hiç para vermedi devlet. Şimdi kimse kimseyi aldatmasın alıcıyken çok görürüz satıcıyken az buluruz insan oğlu hep böyle o 10 binlerce ton kotası olup ticaretle dolduranlardan biri olsaydık (öyle varsayalım) bu sefer farklı düşünürdük bu konunun tam tersi mücadelede bulunurduk.Ben şahsen dediğiniz gibi bu kotaların tesbit edilip olmayanlara ve az olanlara yada genele serpilmesini isterim her yıl pancarını sahasına eken hakkıyla bu işi yapmaya çalışanlardan biriyiz ama bu iş öyle paldur küldür olmaz öncelikle geniş kapsamlı konuyu irdelemeliyiz ve çok yönlü düşünüp ona göre davranmalıyız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ŞEKER PANCAR KOTASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt