PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Şeker Pancarı
Şeker pancarı kotası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hkkcmgz" data-source="post: 1173086" data-attributes="member: 59295"><p>İyi hoş demişsin abide ektiği tarlanın dönümünü bilmeyen, parasının hesabını bilmeyen 10 12 traktöre sahip insanlar tanıyorum, bu adamlar çocuklarını özel okullarda okutup şehirde masada veya farklı yerde iş tutsun diye uğraşıyorlar, hiç biri isteyerek ve bilerek oğlum kızım çiftçi olup bu işlere baksın demediler demezlerde. Hadi fakiri anladık ekecek tarlası yok karnı doymuyacak ya zengin adamlar çocuklarını şehirlere gönderiyor ki bunu ölçek ekonomisi ile açıklayamazsın. 21 yy sene 2017 olmuş çağ sosyal medya çağı insanlar televizyonda cep telefonunda gördükleriyle yaşamlarını devam ettiriyorlar. İthalatı kes 500 lira yap şekerin tonunu teşvik et 20 sene ektirirsin 30 seneye nesil yaşlanır köyde adam bulamazsın siz bunu devlet böyle istiyor zannediyorsunuz, osmanlı zamanı istanbulun etrafı varoşlarla dolmuştu köyden göçenlerle, keza aynı şey roma paris viyana vb şehirler içinde geçerli. Sadece ekonomi ile açıklamak mümkün değil, şehirden akrabalarım geliyor adamlar 3 gün zor duruyorlar köyde, bu adamlarında tarlalarını sen ben ekiyoruz adamın umrundamı ölçeği ekonomisi.Çünkü senin köydeki zenginliğin onun umrunda değil. Kalan çiftçi en azından durumu yerinde olanlar kafa yapısını gitmek göç etmek yerine kalmayı çevirirse zaten devletin göç ettirme gibi politikaya ihtiyacı yok. </p><p>Devletin muhakkak suçu var ise biz çiftçilerinde suçu var, ben bir sürü çiftçi tanıyorum tarlasını 3 sene pancar ekip tarlayı öldüren. Aynısı domates içinde geçerli. Bizler uyardılar belki üstüne düşmeden geçiştirerek eyvallah ama bizde uyarıları dinlemeyip hataya düştük. Rusya bizden Almanya üzerinden domates alıyor, biz almanlara gönderip onların laboratuvarlarında test ettiriyoruz ruslar oradan alıyorlar. Çiftçi birazda kaliteli üretmeyi öğrenmeli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hkkcmgz, post: 1173086, member: 59295"] İyi hoş demişsin abide ektiği tarlanın dönümünü bilmeyen, parasının hesabını bilmeyen 10 12 traktöre sahip insanlar tanıyorum, bu adamlar çocuklarını özel okullarda okutup şehirde masada veya farklı yerde iş tutsun diye uğraşıyorlar, hiç biri isteyerek ve bilerek oğlum kızım çiftçi olup bu işlere baksın demediler demezlerde. Hadi fakiri anladık ekecek tarlası yok karnı doymuyacak ya zengin adamlar çocuklarını şehirlere gönderiyor ki bunu ölçek ekonomisi ile açıklayamazsın. 21 yy sene 2017 olmuş çağ sosyal medya çağı insanlar televizyonda cep telefonunda gördükleriyle yaşamlarını devam ettiriyorlar. İthalatı kes 500 lira yap şekerin tonunu teşvik et 20 sene ektirirsin 30 seneye nesil yaşlanır köyde adam bulamazsın siz bunu devlet böyle istiyor zannediyorsunuz, osmanlı zamanı istanbulun etrafı varoşlarla dolmuştu köyden göçenlerle, keza aynı şey roma paris viyana vb şehirler içinde geçerli. Sadece ekonomi ile açıklamak mümkün değil, şehirden akrabalarım geliyor adamlar 3 gün zor duruyorlar köyde, bu adamlarında tarlalarını sen ben ekiyoruz adamın umrundamı ölçeği ekonomisi.Çünkü senin köydeki zenginliğin onun umrunda değil. Kalan çiftçi en azından durumu yerinde olanlar kafa yapısını gitmek göç etmek yerine kalmayı çevirirse zaten devletin göç ettirme gibi politikaya ihtiyacı yok. Devletin muhakkak suçu var ise biz çiftçilerinde suçu var, ben bir sürü çiftçi tanıyorum tarlasını 3 sene pancar ekip tarlayı öldüren. Aynısı domates içinde geçerli. Bizler uyardılar belki üstüne düşmeden geçiştirerek eyvallah ama bizde uyarıları dinlemeyip hataya düştük. Rusya bizden Almanya üzerinden domates alıyor, biz almanlara gönderip onların laboratuvarlarında test ettiriyoruz ruslar oradan alıyorlar. Çiftçi birazda kaliteli üretmeyi öğrenmeli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Şeker Pancarı
Şeker pancarı kotası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt