PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Seracılık
sera yeniden faliyette...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="B.BAŞARAN07" data-source="post: 903585" data-attributes="member: 46790"><p><strong>Ynt: sera yeniden faliyette...</strong></p><p></p><p></p><p>abi heralde ekim hazirlin soruyosun </p><p>oncelikle toplarigi defalarca sürdum (capa motoru ile) toprak iyice yumsayincaya kdar sonra kürekle su yureme yollarin actim daha sonra fidanin dikilce bölüme 18 46 attim (toplamina bi cuval) daha sonra gubreyi topra karistrdim hafifce ve fideleri 18 18 18 karistrdim suda biyolde iken islattim ve 20 cm ye diktim ve ardindan fidanlarn sagina soluna cizik actim damlama sistemin dossedm ve can suyunu verdim 2 hafta sonra capasn yaptim ardindan fidanlarin kenarina tekrar cizik actim icine ciftlik gubresi doktum ustune damlama hortumlarin koydum daha sonra maclama naylonun (siyah olan ) gecirdim ve son hali bu durumda bu arada telin üzerindeki ve yanlardaki ısı naylonun fide yi dikmeden cekmistim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="B.BAŞARAN07, post: 903585, member: 46790"] [b]Ynt: sera yeniden faliyette...[/b] abi heralde ekim hazirlin soruyosun oncelikle toplarigi defalarca sürdum (capa motoru ile) toprak iyice yumsayincaya kdar sonra kürekle su yureme yollarin actim daha sonra fidanin dikilce bölüme 18 46 attim (toplamina bi cuval) daha sonra gubreyi topra karistrdim hafifce ve fideleri 18 18 18 karistrdim suda biyolde iken islattim ve 20 cm ye diktim ve ardindan fidanlarn sagina soluna cizik actim damlama sistemin dossedm ve can suyunu verdim 2 hafta sonra capasn yaptim ardindan fidanlarin kenarina tekrar cizik actim icine ciftlik gubresi doktum ustune damlama hortumlarin koydum daha sonra maclama naylonun (siyah olan ) gecirdim ve son hali bu durumda bu arada telin üzerindeki ve yanlardaki ısı naylonun fide yi dikmeden cekmistim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Seracılık
sera yeniden faliyette...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt