PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Seracılık
Seracılık Bölümü İstek-Şikayet Değerlendirmesi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 937279" data-attributes="member: 44293"><p>Öncelikle herkese merhabalar küçüklere sevgiler, büyüklere saygılar,akranlara selamlar...</p><p></p><p>Sevgili Forumdaşlarım;</p><p></p><p>Bildiğiniz üzere bir süre önce 'seracılık' bölümüne moderatör seçildim lakin bölümü bir türlü tam olarak aktif edemediğimi düşünüyorum bi kaç ürün deneme-test düşüncem vardı fakat neyi nasıl test edeceğimi bir türlü netleştiremedim</p><p></p><p>Bunlardan Birkaçı;</p><p></p><p>-Damla Sulama Gübreleri Testi----Kısa vadede tuzluluk ve çözünme denemesinden öte gitmeyecek bir deneme olacak asıl test verim testi fakat verim olayı bir süreç ve uzunca bir süreç oluyor ve örtü altında gübre denemesi belirli bir risk bunu göze alamadım o yüzden vazgeçtim</p><p></p><p>-Zirai İlaç Testleri----Bu yıl entegre mücadele kapsamında olduğumuz için zirai ilaç kullanımımız yok o yüzden bu testide gerçekleştiremiyorum</p><p></p><p>Aklıma gelen denemeler bunlar idi fakat gördüğünüz gibi gerçekleştiremedim bunların dışında sizlerin önerisi nedir?</p><p></p><p>Meyvecilik bölümü için düşündüğüm bir 'Verim Grafiği' projem var bu kapsamda;</p><p>Budama yapılmamış bir bahçede iyi gübreleme ile nasıl bir verim ortaya koyacağız onu deneyeceğim bunun için taban gübrelemesi tavsiyesi adıyla açtığım bir konu üzerinden yapılan gübrelemeleri kayıt altına alıp sizlerle hasat zamanına kadar paylaşacağım böylece uzun vadede ilk 'Verim Grafiği' konumuzu açmış olacağız</p><p></p><p>Fakat seracılık bölümü için böyle uzun soluklu bir test yapmak hem örtüaltı üretimde risk hemde çok zor çünkü değişken çok fazla</p><p></p><p>Uzun lafın kısası tavsiyelerinize ihtiyacım var </p><p></p><p>Son Olarak seracılık bölümü içinde bir 'Verim Grafiği' konusu açacağım yazlık üretim başladığı zaman konuyu açacağım ve yapılan uygulamaları paylaşacağım seracılık bölümü içinde ilk uzun soluklu konumuzu da açmış olacağız böylece</p><p></p><p>Bunların dışındaki tavsiyelerinizi bekliyorum...</p><p></p><p>-Seracılık Bölüm Başkanı-</p><p>Kubilay Fikri BOZTEPE</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 937279, member: 44293"] Öncelikle herkese merhabalar küçüklere sevgiler, büyüklere saygılar,akranlara selamlar... Sevgili Forumdaşlarım; Bildiğiniz üzere bir süre önce 'seracılık' bölümüne moderatör seçildim lakin bölümü bir türlü tam olarak aktif edemediğimi düşünüyorum bi kaç ürün deneme-test düşüncem vardı fakat neyi nasıl test edeceğimi bir türlü netleştiremedim Bunlardan Birkaçı; -Damla Sulama Gübreleri Testi----Kısa vadede tuzluluk ve çözünme denemesinden öte gitmeyecek bir deneme olacak asıl test verim testi fakat verim olayı bir süreç ve uzunca bir süreç oluyor ve örtü altında gübre denemesi belirli bir risk bunu göze alamadım o yüzden vazgeçtim -Zirai İlaç Testleri----Bu yıl entegre mücadele kapsamında olduğumuz için zirai ilaç kullanımımız yok o yüzden bu testide gerçekleştiremiyorum Aklıma gelen denemeler bunlar idi fakat gördüğünüz gibi gerçekleştiremedim bunların dışında sizlerin önerisi nedir? Meyvecilik bölümü için düşündüğüm bir 'Verim Grafiği' projem var bu kapsamda; Budama yapılmamış bir bahçede iyi gübreleme ile nasıl bir verim ortaya koyacağız onu deneyeceğim bunun için taban gübrelemesi tavsiyesi adıyla açtığım bir konu üzerinden yapılan gübrelemeleri kayıt altına alıp sizlerle hasat zamanına kadar paylaşacağım böylece uzun vadede ilk 'Verim Grafiği' konumuzu açmış olacağız Fakat seracılık bölümü için böyle uzun soluklu bir test yapmak hem örtüaltı üretimde risk hemde çok zor çünkü değişken çok fazla Uzun lafın kısası tavsiyelerinize ihtiyacım var Son Olarak seracılık bölümü içinde bir 'Verim Grafiği' konusu açacağım yazlık üretim başladığı zaman konuyu açacağım ve yapılan uygulamaları paylaşacağım seracılık bölümü içinde ilk uzun soluklu konumuzu da açmış olacağız böylece Bunların dışındaki tavsiyelerinizi bekliyorum... -Seracılık Bölüm Başkanı- Kubilay Fikri BOZTEPE [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Seracılık
Seracılık Bölümü İstek-Şikayet Değerlendirmesi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt