PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Seracılık
Seracılık Bölümü İstek-Şikayet Değerlendirmesi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 937303" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Seracılık Bölümü İstek-Şikayet Değerlendirmesi...</strong></p><p></p><p>Abi dediğin çok güzel bir deneme konusu olabilir lakin bunun için belli bir miktar serayı bu işe ayırmak gerekli emin ol bunun için gerekli ekonomik altyapım ve yerim olsa hiç düşünmem çünkü toprak ömrünü neredeyse tamamlamış seralara sahibim senin dediğin olay topraksız tarımdan biraz farklı gibi geldi bana zira toprak alternatifi bir şeyler kullanıyoruz yani bir süre sonra zaten toprak olacak materyaller ilginç bir deneme konusu olabilirdi fakat dediğim gibi ekonomik altyapı ve yer mevzusu </p><p>benim düşüncem daha çok eldeki imkanlar ile foruma birşeyler kazandırmak yani hem kendimizi sıkıntıya düşürmeyecek hemde foruma katkısı olacak...</p><p></p><p>-Forumdaki arkadaşlardan ricam konuyu es geçmemeleri foruma büyük katkısı olacağını düşündüğüm bir proje azda olsa herkes katkıda bulunsun ki forum gerçekten paha biçilmez bir yapıya dönüşsün...-</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 937303, member: 44293"] [b]Ynt: Seracılık Bölümü İstek-Şikayet Değerlendirmesi...[/b] Abi dediğin çok güzel bir deneme konusu olabilir lakin bunun için belli bir miktar serayı bu işe ayırmak gerekli emin ol bunun için gerekli ekonomik altyapım ve yerim olsa hiç düşünmem çünkü toprak ömrünü neredeyse tamamlamış seralara sahibim senin dediğin olay topraksız tarımdan biraz farklı gibi geldi bana zira toprak alternatifi bir şeyler kullanıyoruz yani bir süre sonra zaten toprak olacak materyaller ilginç bir deneme konusu olabilirdi fakat dediğim gibi ekonomik altyapı ve yer mevzusu benim düşüncem daha çok eldeki imkanlar ile foruma birşeyler kazandırmak yani hem kendimizi sıkıntıya düşürmeyecek hemde foruma katkısı olacak... -Forumdaki arkadaşlardan ricam konuyu es geçmemeleri foruma büyük katkısı olacağını düşündüğüm bir proje azda olsa herkes katkıda bulunsun ki forum gerçekten paha biçilmez bir yapıya dönüşsün...- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Seracılık
Seracılık Bölümü İstek-Şikayet Değerlendirmesi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt