PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
SERTİFİKALI TOHUM EKİMİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 594603" data-attributes="member: 25346"><p><strong>Ynt: SERTİFİKALI TOHUM EKİMİ</strong></p><p></p><p>kardeş biz gerek 79 ekerdik bize bayraktarı gerğin yeni versiyonu diye verdiler ektik geçen sene 500 -kg dayanan verim verdi busene kötü tarla 200 iyi tarla 300 den yukarı çıkmadıbiraz erkenci bir çeşit çabuk kelle çıkarıyor.. baharın hiç yağış olmasa bile kıştan kalan tavla nermle yetişiyor..tohumu ben zayıf yerlere 23 iyi yerlere 21 kilo attım gereği 24 kg atıyorduk sana tavsiyem soğuk ve don çok oluyorsa gerek buğdayını kaç kg atıyorsan o kadar kg at bu arada bulguru çok lezzetli oluyor gerekten daha iyi yağışlar erken ilk baharda çok yağarsa verim artar geç yağarsa bayraktar yetişmiş oluyor fazla etkilemiyor...... (konuya kimse yorum yazmadı diye sitem etmişsin daha bugün şimdi gördüm işteyim zor şartlardada olsa sana bunları yazdımm....) kom*-* kom*-*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 594603, member: 25346"] [b]Ynt: SERTİFİKALI TOHUM EKİMİ[/b] kardeş biz gerek 79 ekerdik bize bayraktarı gerğin yeni versiyonu diye verdiler ektik geçen sene 500 -kg dayanan verim verdi busene kötü tarla 200 iyi tarla 300 den yukarı çıkmadıbiraz erkenci bir çeşit çabuk kelle çıkarıyor.. baharın hiç yağış olmasa bile kıştan kalan tavla nermle yetişiyor..tohumu ben zayıf yerlere 23 iyi yerlere 21 kilo attım gereği 24 kg atıyorduk sana tavsiyem soğuk ve don çok oluyorsa gerek buğdayını kaç kg atıyorsan o kadar kg at bu arada bulguru çok lezzetli oluyor gerekten daha iyi yağışlar erken ilk baharda çok yağarsa verim artar geç yağarsa bayraktar yetişmiş oluyor fazla etkilemiyor...... (konuya kimse yorum yazmadı diye sitem etmişsin daha bugün şimdi gördüm işteyim zor şartlardada olsa sana bunları yazdımm....) kom*-* kom*-* [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
SERTİFİKALI TOHUM EKİMİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt