PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Servet 80.3 ile Servet 80.4 arasındaki fark ve Tümosan 8195 ile karşılaştırma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="samsunlu 165" data-source="post: 406178" data-attributes="member: 29078"><p><strong>Ynt: Servet 80.3 ile Servet 80.4 arasındaki fark ve Tümosan 8195 ile karşılaştırma</strong></p><p></p><p>şubat ayının sekizinde erkunt 80,3 sipariş etmiştik.moto 65.gün gelmedi. en son fabrikayı aradık.hemen geri aradılar.ve o gün için üretime geçtiğini söylediler.80,3 eski motorlardan farkının olduğunu şöyle anlattılar.80,3,ün 79,5 beygir olduğunu.radyal lastiklerinin olduğunu,intercoler olduğunu izah ettiler.ve birhafta daha süre istediler.ve söz verdikleri günde motor geldi.bana motor geldi</p><p>bayiyede 80,4ler geldi.onlarda intercoler olmadığını gördük.aradaki beygir farkıda ordan kaynaklanıyor zaten.motor güzel.sadece kabin içi beklediğimiz gibi deyil.okadar paraya kabin biraz daha kalite olabilirdi.demeyelim olsun diyelim.zırıltı çok.yakıt olarak.ilk 150 saate biraz fazlaydı.şimdi idaal gibi gözüküyor.bir arkadaşımız benden sonra 80,4 aldı ve yakıttan şikayetçi olduğunu söylüyor.motorada 15 gazın altında titremeler çok oluyor..yani 15 gazı geçmeyin diyorlarya.devir 12.13 gaza düştügünde titreme yapıyor.herviteste deyiltabi buda beni rahatsız ediyor.takviye ve kuyruk mili kolları çok ses yapıyor.ve motor 2200 deir dakikanın üstüne çıkmıyor.servise sorduk garanti devam ettiği sürece devir için yapılacak</p><p> birşey olmadığını söylediler.an cak garanti bittikten sonra açabiliriz dediler.fabrikada ayarlı gelmiş.bunun haricinde hava filitresi çabuk tıkanıyor.hergün temizle.bende 165 mf vardı.yağlı fitre.2senede bir baksanda oluyordu. bunlar benim ufak tefek şikayetlerim.nh ye jd ye tümoya binmedim ama erkuntun lüx modeline bence benim verdiğim para çok.kabin içi gerçekten rahatsız..kabinsiz sade modeli daha iyi olur.çünkü kabinlidede zırıltı çok.12000 lira farkıda lüx modeline vermiş olmazdık.para kolay kazanılmıyor.insan verdiği paranın karşılığını arıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samsunlu 165, post: 406178, member: 29078"] [b]Ynt: Servet 80.3 ile Servet 80.4 arasındaki fark ve Tümosan 8195 ile karşılaştırma[/b] şubat ayının sekizinde erkunt 80,3 sipariş etmiştik.moto 65.gün gelmedi. en son fabrikayı aradık.hemen geri aradılar.ve o gün için üretime geçtiğini söylediler.80,3 eski motorlardan farkının olduğunu şöyle anlattılar.80,3,ün 79,5 beygir olduğunu.radyal lastiklerinin olduğunu,intercoler olduğunu izah ettiler.ve birhafta daha süre istediler.ve söz verdikleri günde motor geldi.bana motor geldi bayiyede 80,4ler geldi.onlarda intercoler olmadığını gördük.aradaki beygir farkıda ordan kaynaklanıyor zaten.motor güzel.sadece kabin içi beklediğimiz gibi deyil.okadar paraya kabin biraz daha kalite olabilirdi.demeyelim olsun diyelim.zırıltı çok.yakıt olarak.ilk 150 saate biraz fazlaydı.şimdi idaal gibi gözüküyor.bir arkadaşımız benden sonra 80,4 aldı ve yakıttan şikayetçi olduğunu söylüyor.motorada 15 gazın altında titremeler çok oluyor..yani 15 gazı geçmeyin diyorlarya.devir 12.13 gaza düştügünde titreme yapıyor.herviteste deyiltabi buda beni rahatsız ediyor.takviye ve kuyruk mili kolları çok ses yapıyor.ve motor 2200 deir dakikanın üstüne çıkmıyor.servise sorduk garanti devam ettiği sürece devir için yapılacak birşey olmadığını söylediler.an cak garanti bittikten sonra açabiliriz dediler.fabrikada ayarlı gelmiş.bunun haricinde hava filitresi çabuk tıkanıyor.hergün temizle.bende 165 mf vardı.yağlı fitre.2senede bir baksanda oluyordu. bunlar benim ufak tefek şikayetlerim.nh ye jd ye tümoya binmedim ama erkuntun lüx modeline bence benim verdiğim para çok.kabin içi gerçekten rahatsız..kabinsiz sade modeli daha iyi olur.çünkü kabinlidede zırıltı çok.12000 lira farkıda lüx modeline vermiş olmazdık.para kolay kazanılmıyor.insan verdiği paranın karşılığını arıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Servet 80.3 ile Servet 80.4 arasındaki fark ve Tümosan 8195 ile karşılaştırma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt