PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Servet 80.3 ile Servet 80.4 arasındaki fark ve Tümosan 8195 ile karşılaştırma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci45" data-source="post: 406349" data-attributes="member: 9372"><p><strong>Ynt: Servet 80.3 ile Servet 80.4 arasındaki fark ve Tümosan 8195 ile karşılaştırma</strong></p><p></p><p></p><p></p><p> uyy-*skardeş yanlışlıgın var.80.4 e intercool takılmamasının sebebi zaten motor hararetli degil ve üstünde 83 lük termostat var.ve zaten benim motorum hararet olarak 80 85 dereceyi geçmiyo.fabrika elemanıyla beni telefona bagladı bayi ve bana bu traktöre intercool takıldıgında 3 hp güç kaybı olacagı için intercool takmadıklarını söylediler.80.3de intercoolün sebebi olması ise 3 silindir motor çok sıkıştıgı için intercoolsüz hararet sorunu oluyormuş bunun için intercool takmışlar.kardeş sanada bi konuda katılıyorum.bak senin motoruna fabrika elemanı 79.5hp demiş.benim traktörümede 86hp dedi ve gerçektende traktör 86hp oldugunu ıspatlıyor kullanıcısına.fakat vergiden kaçınmak için 80.3 75hp 80.4 76hp olarak kayda geçmiş.ve nimet 70tde 68 hp yazıyor oysaki nimet70 70hp 80.3 intercool 79hp 80.4 86hp.ve sitedeki arkadaşlardan bazıları bana bunu söyledigimde dalga dahi geçtiler sende bana bu konuda yardım edersen sevinirim.bide 3.3 perkins motor intercoolsüz 75hp üretiyorsa yeni teknoloji 4.4 perkins motorun 76hp güç üretmesi saçma degilmi.arada tam 1 piston fark var.yani bir piston gücü 1 hpmi ekliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci45, post: 406349, member: 9372"] [b]Ynt: Servet 80.3 ile Servet 80.4 arasındaki fark ve Tümosan 8195 ile karşılaştırma[/b] uyy-*skardeş yanlışlıgın var.80.4 e intercool takılmamasının sebebi zaten motor hararetli degil ve üstünde 83 lük termostat var.ve zaten benim motorum hararet olarak 80 85 dereceyi geçmiyo.fabrika elemanıyla beni telefona bagladı bayi ve bana bu traktöre intercool takıldıgında 3 hp güç kaybı olacagı için intercool takmadıklarını söylediler.80.3de intercoolün sebebi olması ise 3 silindir motor çok sıkıştıgı için intercoolsüz hararet sorunu oluyormuş bunun için intercool takmışlar.kardeş sanada bi konuda katılıyorum.bak senin motoruna fabrika elemanı 79.5hp demiş.benim traktörümede 86hp dedi ve gerçektende traktör 86hp oldugunu ıspatlıyor kullanıcısına.fakat vergiden kaçınmak için 80.3 75hp 80.4 76hp olarak kayda geçmiş.ve nimet 70tde 68 hp yazıyor oysaki nimet70 70hp 80.3 intercool 79hp 80.4 86hp.ve sitedeki arkadaşlardan bazıları bana bunu söyledigimde dalga dahi geçtiler sende bana bu konuda yardım edersen sevinirim.bide 3.3 perkins motor intercoolsüz 75hp üretiyorsa yeni teknoloji 4.4 perkins motorun 76hp güç üretmesi saçma degilmi.arada tam 1 piston fark var.yani bir piston gücü 1 hpmi ekliyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Servet 80.3 ile Servet 80.4 arasındaki fark ve Tümosan 8195 ile karşılaştırma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt