PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
servet 80 t 5,Lİ PULLUK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="morrrrr" data-source="post: 178239" data-attributes="member: 176"><p><strong>Ynt: servet 80 t 5,Lİ PULLUK</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bende 2008 lüks kırmızı servet var daha önce bir çok yerde belirttim arkadaşarımın dediği doğru toprakyapısı çok etkili ama size bizim buradan örnek vermek istiyorum afyon emirdağdan bizim köyde 70-56 70-66 üniversal 633dt fiat 640 hep 3lü 14 15 16 inç kullanıyorlar ben servetimle 5li 12 kullanıyorum arkadaşlar buraya td85 geldi saman bağlamaya tanıdıktı gelbir bağlayalım dedim bu arada ikiside 4*4 ve kabinli hemen bizim evin önünde yaptık haksızlık olmasın ikisinde 1500 devire ayarladık ve 1 . vitesde denememizi yaptık sonuç servet sürüdü gitti ondan sonra asfalt bir yola çıktık oradada sonuç değişmedi .pancar söküm zamanı ben kota yetersizliğinden dolayı adapazarına yazıldım oradan tır geldi pancarı sardık.zaten çok yüklemeye izin vermiyorlar nadasa iz yaptık ama yine şöförün odunluğundan olsa gerek yine tır battı.yine iş benim ortağa düştü getirdik çelik halatı seri1 de asıldım gaza tırı da asldık çıkardık eminim ki ben çıkaramasam bizim köyde hiç bir traktör bunu tek başına çıkaramaz 285 ler var ama hikaye 4*4 olması artısı tabi.bizim orada palazoğlunun 4 veya 5 tonluk römorkları meşhurdur neredeyse herkezde ondan vardır.onu ilk alan bndim kırmızı serisini sonra herkez yeşil aldı.kırmızının 4 tonluğu yeşilin 5 tonluğuna eşit sayılır.adam piyasayayeni ürünü prestij yapsın diye sağlam sürmüş oda şansımıza bize dennk geldi.neyse kırmızılara (4 ve5 tonluk iki tane)pancarı sardık bu az gelir dedik bide komşudan yeşil aldık 4 tonluk hepsine adam akıllı sardık yani 1 tane daha koysan arabaya çatırt deyim kırılaacak derecede.tabi nadastan bole çıkılmaz hepsini tek tek asfalta çıkardık.en sonunda üç lü treni yaptık.asfalt ağladı yani pancarı yıktığımız yere kadar rampa yok buna güvenerek 3 tane taktık yalnızca bir yerde çamurlu ve çukurlu bir yol var.orada takılmamak için biraz hızlı geçtim sorun olmadı.neyse pancarı yıktıkeve geldik.bu yıl komşudan 70-56 aldık arpa taşımak için bizimkiyle beraber ilk gün bizim traktör ekinin başında tek başına bekliyordu.70-56yla bu üç römorku takıp arkasından gidecektim orada paylaşacaktık arabaları tarlaya yaklaştık yol bitti nadas var mecburen girdim ama kazayağıyla sürülmüş ve çok yumuşak değil.70-56 bırak dolu çekmeyi boş halda bile 2 adım gidemedi acaba diyorum içinde yük felan mı var oda yok. getirdim serveti çift çekere bile almadan kasmadan çıkardım.birde şunu söyleyim erkunt gerçekten emsallerine göreaz yakıyor ancak bu reklamlarda olduğu gibi dönümde 0.75 değil bu biraz abartılı .1.25-en fazla1.50 yakıyor m asseyler felan mazotu su gibi içiyorlar.umarım bu yazdıklarım kıyaslamanızda yardımcı olacaktır bu arada ben bayi felan değilim yalnızcamasum bir erkuntçuyum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="morrrrr, post: 178239, member: 176"] [b]Ynt: servet 80 t 5,Lİ PULLUK[/b] arkadaşlar bende 2008 lüks kırmızı servet var daha önce bir çok yerde belirttim arkadaşarımın dediği doğru toprakyapısı çok etkili ama size bizim buradan örnek vermek istiyorum afyon emirdağdan bizim köyde 70-56 70-66 üniversal 633dt fiat 640 hep 3lü 14 15 16 inç kullanıyorlar ben servetimle 5li 12 kullanıyorum arkadaşlar buraya td85 geldi saman bağlamaya tanıdıktı gelbir bağlayalım dedim bu arada ikiside 4*4 ve kabinli hemen bizim evin önünde yaptık haksızlık olmasın ikisinde 1500 devire ayarladık ve 1 . vitesde denememizi yaptık sonuç servet sürüdü gitti ondan sonra asfalt bir yola çıktık oradada sonuç değişmedi .pancar söküm zamanı ben kota yetersizliğinden dolayı adapazarına yazıldım oradan tır geldi pancarı sardık.zaten çok yüklemeye izin vermiyorlar nadasa iz yaptık ama yine şöförün odunluğundan olsa gerek yine tır battı.yine iş benim ortağa düştü getirdik çelik halatı seri1 de asıldım gaza tırı da asldık çıkardık eminim ki ben çıkaramasam bizim köyde hiç bir traktör bunu tek başına çıkaramaz 285 ler var ama hikaye 4*4 olması artısı tabi.bizim orada palazoğlunun 4 veya 5 tonluk römorkları meşhurdur neredeyse herkezde ondan vardır.onu ilk alan bndim kırmızı serisini sonra herkez yeşil aldı.kırmızının 4 tonluğu yeşilin 5 tonluğuna eşit sayılır.adam piyasayayeni ürünü prestij yapsın diye sağlam sürmüş oda şansımıza bize dennk geldi.neyse kırmızılara (4 ve5 tonluk iki tane)pancarı sardık bu az gelir dedik bide komşudan yeşil aldık 4 tonluk hepsine adam akıllı sardık yani 1 tane daha koysan arabaya çatırt deyim kırılaacak derecede.tabi nadastan bole çıkılmaz hepsini tek tek asfalta çıkardık.en sonunda üç lü treni yaptık.asfalt ağladı yani pancarı yıktığımız yere kadar rampa yok buna güvenerek 3 tane taktık yalnızca bir yerde çamurlu ve çukurlu bir yol var.orada takılmamak için biraz hızlı geçtim sorun olmadı.neyse pancarı yıktıkeve geldik.bu yıl komşudan 70-56 aldık arpa taşımak için bizimkiyle beraber ilk gün bizim traktör ekinin başında tek başına bekliyordu.70-56yla bu üç römorku takıp arkasından gidecektim orada paylaşacaktık arabaları tarlaya yaklaştık yol bitti nadas var mecburen girdim ama kazayağıyla sürülmüş ve çok yumuşak değil.70-56 bırak dolu çekmeyi boş halda bile 2 adım gidemedi acaba diyorum içinde yük felan mı var oda yok. getirdim serveti çift çekere bile almadan kasmadan çıkardım.birde şunu söyleyim erkunt gerçekten emsallerine göreaz yakıyor ancak bu reklamlarda olduğu gibi dönümde 0.75 değil bu biraz abartılı .1.25-en fazla1.50 yakıyor m asseyler felan mazotu su gibi içiyorlar.umarım bu yazdıklarım kıyaslamanızda yardımcı olacaktır bu arada ben bayi felan değilim yalnızcamasum bir erkuntçuyum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
servet 80 t 5,Lİ PULLUK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt