PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Sevgiliyi öpmek icin bahneler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bysazci" data-source="post: 50646" data-attributes="member: 502"><p>- Canikom ben gidiyorum </p><p>+Tamam canım ben de cıkıyordum zaten..</p><p>- O zaman ben seni bi öpiyim gitmeden </p><p>+Ne alaka Sanki ciddi ciddi öpebiliyo. Elektronik öpücüklere karnımız tok taam mı !</p><p>- Öpmüyorum yaa </p><p></p><p></p><p>+Bil bakalım en sevdigim tatlı ne ? </p><p>- Ne biliyim aşkım neyse ne kadayıf mı ?</p><p>+ Evet nerden bildin öpücem valla </p><p>- Barış geçen de şöbiyet deyip öptün ya hadi bakalım </p><p></p><p></p><p>- Geçen dergide okudum öpüşmek insanı gençleştiriyomuş ..</p><p>- Hımm..</p><p>- Daha sonra kalp kanseri riskini azaltan bi etkenmiş öpüşmek </p><p>- Yaa ..</p><p>- İnsanı zayıflatan bi özelliği de varmış</p><p>- Nee Bana şişman mı demek istedin </p><p></p><p></p><p>- Nalan ..</p><p>+Efendim aşkım..</p><p>- Sence bu masum aşkçılık rutine binmedi mi ne biliyim az bi hareket katsak ilişkimize </p><p>+Ben de hep bunu düşünmüştüm Rıza .. Gelecek haftasonu bungee-jumping olayına girelim beraber atlayalım felan</p><p>- Ben o manada demedim yavrum.. Yani öpüşsek , koklaşsak, yuvarlansak felan yerlerdee </p><p>+ Hayfansın Rıza harbiden hayfansın yaa </p><p></p><p></p><p>- Seni öpebilir miyim ?</p><p>+Hayır </p><p>- O zaman öpiyim ?</p><p>+Hayır </p><p>- Bari öpiyim ya ! </p><p>+Meeeeert </p><p></p><p></p><p>- Di şimdi sen bayılsan diyelim .. Sonra ben de sana suni teneffüs yapsam şöle..</p><p>+ </p><p>- Cıx Yemedi. </p><p></p><p></p><p>- canım şuranda ne var </p><p>+neremde ne var </p><p>- yanağınla dudağın arasındaki yerde </p><p>+ küçükken düşmüşüm ben öyle küçük iz kaldı orda </p><p>- ah canım acıyor mu hala gel öpim geçsin </p><p>+ </p><p></p><p></p><p>- Ender napıyorsun </p><p>+ben bişey yapmıyordum şu tarafa bakıyordum sen birden kafanı çevirdin </p><p>- yemedim</p><p>+farkettim</p><p></p><p>(NOT ALINTIDIR)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bysazci, post: 50646, member: 502"] - Canikom ben gidiyorum +Tamam canım ben de cıkıyordum zaten.. - O zaman ben seni bi öpiyim gitmeden +Ne alaka Sanki ciddi ciddi öpebiliyo. Elektronik öpücüklere karnımız tok taam mı ! - Öpmüyorum yaa +Bil bakalım en sevdigim tatlı ne ? - Ne biliyim aşkım neyse ne kadayıf mı ? + Evet nerden bildin öpücem valla - Barış geçen de şöbiyet deyip öptün ya hadi bakalım - Geçen dergide okudum öpüşmek insanı gençleştiriyomuş .. - Hımm.. - Daha sonra kalp kanseri riskini azaltan bi etkenmiş öpüşmek - Yaa .. - İnsanı zayıflatan bi özelliği de varmış - Nee Bana şişman mı demek istedin - Nalan .. +Efendim aşkım.. - Sence bu masum aşkçılık rutine binmedi mi ne biliyim az bi hareket katsak ilişkimize +Ben de hep bunu düşünmüştüm Rıza .. Gelecek haftasonu bungee-jumping olayına girelim beraber atlayalım felan - Ben o manada demedim yavrum.. Yani öpüşsek , koklaşsak, yuvarlansak felan yerlerdee + Hayfansın Rıza harbiden hayfansın yaa - Seni öpebilir miyim ? +Hayır - O zaman öpiyim ? +Hayır - Bari öpiyim ya ! +Meeeeert - Di şimdi sen bayılsan diyelim .. Sonra ben de sana suni teneffüs yapsam şöle.. + - Cıx Yemedi. - canım şuranda ne var +neremde ne var - yanağınla dudağın arasındaki yerde + küçükken düşmüşüm ben öyle küçük iz kaldı orda - ah canım acıyor mu hala gel öpim geçsin + - Ender napıyorsun +ben bişey yapmıyordum şu tarafa bakıyordum sen birden kafanı çevirdin - yemedim +farkettim (NOT ALINTIDIR) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Sevgiliyi öpmek icin bahneler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt