PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Sevindi römork nasıl
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HalilibrahimKoyuncu" data-source="post: 1361539" data-attributes="member: 75863"><p>Öncelikle önceki konularda yazmıştım diyerek başlayayım. Eski sevindiler iyiydi buna güvenerek 350x210x120 ebatlarında sevindi aldım haziranda 21.000 tl deydi. Aynı zamanda Köksal 360 ebat için 20.000 diyorlardı. Makas felan sağlam fakat işçilik zayıf. Özellikle kaynak ve boya işçiliği. Sanki hemen yapalım diğerine geçelim olayı var gibi. Fren tertibatı sorunlu hidrolik pistonun bağlantısı basit bir inşaat demiri ile sağlanmış vs. Kötü diyemem ama piyasada çok daha iyi seçenekler var diyebilirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HalilibrahimKoyuncu, post: 1361539, member: 75863"] Öncelikle önceki konularda yazmıştım diyerek başlayayım. Eski sevindiler iyiydi buna güvenerek 350x210x120 ebatlarında sevindi aldım haziranda 21.000 tl deydi. Aynı zamanda Köksal 360 ebat için 20.000 diyorlardı. Makas felan sağlam fakat işçilik zayıf. Özellikle kaynak ve boya işçiliği. Sanki hemen yapalım diğerine geçelim olayı var gibi. Fren tertibatı sorunlu hidrolik pistonun bağlantısı basit bir inşaat demiri ile sağlanmış vs. Kötü diyemem ama piyasada çok daha iyi seçenekler var diyebilirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Sevindi römork nasıl
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt