PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
SEYHAN KİMYA Bitki Besleme Tarifleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 1193426" data-attributes="member: 919"><p>Ben yanlış yonlendirmiyorum ısrarla insanlara humikcanin farklı bir ürün olduğunu söylüyorum. Madem bir kaygınız yok sizde çevrenizdeki arkadaşlarınıza humikcani tavsiye edin. Hem uygun maliyetli hemde cok etkili. Ciftcinin cebindeki paraya da göz dikmiyorum. Insanlara faydalı olabilmek adına çalışıyorum. </p><p></p><p>Ben ısrarla söylemeyeceğim. Siz Coco Cola' nın sırrını biliyor musunuz? Cola Turka da kola, pepsi de. Ama hicbiri coco cola nin yerini tutmuyor. Benim ve şirketimin de prensibi bu. Siz icindekine ister ure deyin ister tuz deyin ister şeker deyin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 1193426, member: 919"] Ben yanlış yonlendirmiyorum ısrarla insanlara humikcanin farklı bir ürün olduğunu söylüyorum. Madem bir kaygınız yok sizde çevrenizdeki arkadaşlarınıza humikcani tavsiye edin. Hem uygun maliyetli hemde cok etkili. Ciftcinin cebindeki paraya da göz dikmiyorum. Insanlara faydalı olabilmek adına çalışıyorum. Ben ısrarla söylemeyeceğim. Siz Coco Cola' nın sırrını biliyor musunuz? Cola Turka da kola, pepsi de. Ama hicbiri coco cola nin yerini tutmuyor. Benim ve şirketimin de prensibi bu. Siz icindekine ister ure deyin ister tuz deyin ister şeker deyin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
SEYHAN KİMYA Bitki Besleme Tarifleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt