PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
SEYHAN KİMYA Bitki Besleme Tarifleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 1193586" data-attributes="member: 919"><p>Tartışmanın esas noktasi Humik asitlerin yapraktan alınıp alinmamasidir. Fakat başka boyutlara da taşındı. Paşa ziraai ilacin Humik asitler normalde yapraktan alınamaz dedigine katiliyorum ve Bende aksini iddia etmiyorum. </p><p></p><p>Fakat humikcan devreye girdimi başka.</p><p></p><p>Humikcan içersinde bulunan humik asitler parçalı halde bulunan molekül boyutları ufaltilan humik asitlerdir. </p><p></p><p>Xxx hormonunu ele alalim. Bu hormon bitki bünyesinde var mi? Yok. Ama bitkiye verildigi zaman etki ediyormu ediyor. Ayni sekilde humikcan içinde bulunan humik asitlerde bitki yapraklarindan iceri girebilir. </p><p></p><p>Bakınız geniş ve dar yapraklı bitkilerin stoma çapları farklıdır. Ben size demiyorum ki benim ürünümün icindeki humik asitlerin hepsi alınıyor. Ama bitkiye girebiliyor. Yüzde 10 da olsa yuzde 50 de olsa giriyor. </p><p></p><p>Diyorsunuz ki ona sordum buna sordum bu makaleydi şu tezdi vs vs. Tamam onlar konu hakkında bilgi sahibi olabilir. Ama şunu unutmayın karşınızda 7 senesini gecesi ve gündüzü ile bu işe ayırmış bir kişi var. </p><p></p><p>Yapılan bir diğer yanlışta Humikcani humik asit diye adlandırmak. Hayir efendim ben buna katılmıyorum. Humikcan cozeltidir. Sadece bir ürün degildir. </p><p></p><p>Temelde sizinle aynı düşünceye sahibim. Aynı doğrultuda şeyler söylüyoruz. Bu işe girerkende benim temel prensibim önce çiftçimin kazanmasiydi. Nitekim de öyle oluyor. </p><p></p><p>Arkadaslar lutfen tartismayida uzatmayalim. Konu amacına hizmet etsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 1193586, member: 919"] Tartışmanın esas noktasi Humik asitlerin yapraktan alınıp alinmamasidir. Fakat başka boyutlara da taşındı. Paşa ziraai ilacin Humik asitler normalde yapraktan alınamaz dedigine katiliyorum ve Bende aksini iddia etmiyorum. Fakat humikcan devreye girdimi başka. Humikcan içersinde bulunan humik asitler parçalı halde bulunan molekül boyutları ufaltilan humik asitlerdir. Xxx hormonunu ele alalim. Bu hormon bitki bünyesinde var mi? Yok. Ama bitkiye verildigi zaman etki ediyormu ediyor. Ayni sekilde humikcan içinde bulunan humik asitlerde bitki yapraklarindan iceri girebilir. Bakınız geniş ve dar yapraklı bitkilerin stoma çapları farklıdır. Ben size demiyorum ki benim ürünümün icindeki humik asitlerin hepsi alınıyor. Ama bitkiye girebiliyor. Yüzde 10 da olsa yuzde 50 de olsa giriyor. Diyorsunuz ki ona sordum buna sordum bu makaleydi şu tezdi vs vs. Tamam onlar konu hakkında bilgi sahibi olabilir. Ama şunu unutmayın karşınızda 7 senesini gecesi ve gündüzü ile bu işe ayırmış bir kişi var. Yapılan bir diğer yanlışta Humikcani humik asit diye adlandırmak. Hayir efendim ben buna katılmıyorum. Humikcan cozeltidir. Sadece bir ürün degildir. Temelde sizinle aynı düşünceye sahibim. Aynı doğrultuda şeyler söylüyoruz. Bu işe girerkende benim temel prensibim önce çiftçimin kazanmasiydi. Nitekim de öyle oluyor. Arkadaslar lutfen tartismayida uzatmayalim. Konu amacına hizmet etsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
SEYHAN KİMYA Bitki Besleme Tarifleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt