PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
SEYHAN KİMYA Bitki Besleme Tarifleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci50" data-source="post: 1193643" data-attributes="member: 76771"><p>Sayin pasa zirai ilac surekli millete anlamadiniz diyorsunuzda Biz anliyoruz da siz anlamadiniz dogancan yapraktan humik asit atin demedi ki humikcan farkli bir urun icerisinde humik asit disinda bircok elementde var siz humikcani isimden dolayi sadece humik asit ve yapraktan atilmasi faydasiz diyorsunuz. Evet dediginiz dogrudur yalniz biz fayda maliyete bakariz eger faydasi varsa isterse tursu suyu gubresi yapsin alir atarim yapraktan attigin bi yagmur yagar topraga karisir topraktan atilmis olur ben dogancani tanimam urunude kullanmadim ama bu kadar kullanmis afam cikipta faydasiz demiyorsa bi denerim eger ise yaramazsa bunuda burda cikar soylerim adam urununun arkasinda duruyo buda beni kullanip denemeye tesvik ediyo. Sadece teoriye bakarsaniz nohut yerinde azot biraktigi icin cok guzel bugday olur derler ama pratikte bu tamamen bos yaptimigimiz uygulamada goruyoz nohut yerinde nadasa gore baya verim kaybi oluyo bizim arazilerimizde ama mercimekte oyle degil. Tamam sizin kadar kimya bilmiyoruz kimyaci olmadigimiz icin ama anlatilan biseyi anlamayacak kadar degiliz bende kendi meslegimlle yada okulumla alakali birsey desem bilmeyebilirsin bence sizde yazilanlari tam okuyup anlamaya calisin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci50, post: 1193643, member: 76771"] Sayin pasa zirai ilac surekli millete anlamadiniz diyorsunuzda Biz anliyoruz da siz anlamadiniz dogancan yapraktan humik asit atin demedi ki humikcan farkli bir urun icerisinde humik asit disinda bircok elementde var siz humikcani isimden dolayi sadece humik asit ve yapraktan atilmasi faydasiz diyorsunuz. Evet dediginiz dogrudur yalniz biz fayda maliyete bakariz eger faydasi varsa isterse tursu suyu gubresi yapsin alir atarim yapraktan attigin bi yagmur yagar topraga karisir topraktan atilmis olur ben dogancani tanimam urunude kullanmadim ama bu kadar kullanmis afam cikipta faydasiz demiyorsa bi denerim eger ise yaramazsa bunuda burda cikar soylerim adam urununun arkasinda duruyo buda beni kullanip denemeye tesvik ediyo. Sadece teoriye bakarsaniz nohut yerinde azot biraktigi icin cok guzel bugday olur derler ama pratikte bu tamamen bos yaptimigimiz uygulamada goruyoz nohut yerinde nadasa gore baya verim kaybi oluyo bizim arazilerimizde ama mercimekte oyle degil. Tamam sizin kadar kimya bilmiyoruz kimyaci olmadigimiz icin ama anlatilan biseyi anlamayacak kadar degiliz bende kendi meslegimlle yada okulumla alakali birsey desem bilmeyebilirsin bence sizde yazilanlari tam okuyup anlamaya calisin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
SEYHAN KİMYA Bitki Besleme Tarifleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt