PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
"SEYHAN KİMYA" İçin Bidon Ve Etiket Tasarımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 1022025" data-attributes="member: 919"><p>Değerli dostlar ekipmanlar yavaş yavaş geliyor. Bende bu arada bidon için bir araştırma yaptım. Ama karar veremedim doğrusu. Şekli, rengi, kapak rengi, etiket renkleri gibi. Bu ürünleri kullanacak olanlar sizlersiniz. O yüzden sizlere danışmak istiyorum. Sizlerden;</p><p></p><p>1-Bidon Tipi (Küp-Dikdörtgen-Yuvarlak)</p><p>2-Bidon Rengi</p><p>3-Bidon Kapağı Rengi</p><p>4-Etiket Tasarım Rengi</p><p></p><p>Buraya örnek temsili bidonları koyuyorum.</p><p></p><p>Benim düşündüğüm renkler;</p><p>*Siyah bidon-Yaldız Kapak-Mavi, Gri ve Yaldız renklerinin kullanıldığı etiket,</p><p>*Koyu yeşil bidon-Sarı Kapak-Kahverengi, beyaz ve sarı renklerinin kullanıldığı etiket,</p><p>*Turuncu bidon-Siyah Kapak-Mavi, Yeşil, beyaz ve siyah renklerinin kullanıldığı etiket,</p><p>*Açık yeşil bidon-Beyaz Kapak-Turuncu, Mavi ve beyaz renklerinin kullanıldığı etiket,</p><p></p><p>Ayrıca LOGO çalışması yaptırıyorum. Sizce nasıl olmalı LOGO tasarımı? Ben Çınar Ağacı ve köklerinin olduğu bir logo düşünüyorum. Sizlerin görüşü nedir?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 1022025, member: 919"] Değerli dostlar ekipmanlar yavaş yavaş geliyor. Bende bu arada bidon için bir araştırma yaptım. Ama karar veremedim doğrusu. Şekli, rengi, kapak rengi, etiket renkleri gibi. Bu ürünleri kullanacak olanlar sizlersiniz. O yüzden sizlere danışmak istiyorum. Sizlerden; 1-Bidon Tipi (Küp-Dikdörtgen-Yuvarlak) 2-Bidon Rengi 3-Bidon Kapağı Rengi 4-Etiket Tasarım Rengi Buraya örnek temsili bidonları koyuyorum. Benim düşündüğüm renkler; *Siyah bidon-Yaldız Kapak-Mavi, Gri ve Yaldız renklerinin kullanıldığı etiket, *Koyu yeşil bidon-Sarı Kapak-Kahverengi, beyaz ve sarı renklerinin kullanıldığı etiket, *Turuncu bidon-Siyah Kapak-Mavi, Yeşil, beyaz ve siyah renklerinin kullanıldığı etiket, *Açık yeşil bidon-Beyaz Kapak-Turuncu, Mavi ve beyaz renklerinin kullanıldığı etiket, Ayrıca LOGO çalışması yaptırıyorum. Sizce nasıl olmalı LOGO tasarımı? Ben Çınar Ağacı ve köklerinin olduğu bir logo düşünüyorum. Sizlerin görüşü nedir? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
"SEYHAN KİMYA" İçin Bidon Ve Etiket Tasarımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt