PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
SEYHAN KİMYA- Yeni Ürün İsim Anketi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 1258334" data-attributes="member: 919"><p>Değerli Arkadaşlar;</p><p>Sitemizden üyelerimiz yeni çıkarağımız ürün için isim önerisinde bulundular. Birçok isim önerisi mevcut. Bu isim önerilerini bir anket yapmak istedim. En güzelini, en yakışanını bu şekilde bulabiliriz. </p><p>Fikirleriniz ve oylamalarınız benim için önemlidir. </p><p>Lütfen desteğinizi esirgemeyin. Amaç en iyisini, en anlamlısını bulabilmek.</p><p></p><p>1- Anadolu</p><p>2- Umut</p><p>3- FulvikCan</p><p>4- BereketCan</p><p>5- YaprakCan</p><p>6- GreenCan</p><p>7- Trakvit</p><p>8- CombiCan</p><p>9- DoubleCan</p><p>10- Fulmixcan</p><p>11- Cankatan</p><p>12- AtomCan</p><p>13- VerimCan</p><p>14- ArtıCan</p><p>15- UmutCan</p><p>16- LeafCan</p><p>17- OrganikCan</p><p>18- MerCan</p><p>19- EkoCan</p><p>20- ProCan</p><p>21- FulmixCan</p><p>22- Fullamino Pro</p><p>23- Depar</p><p>24- Humikcan Plus</p><p>25- BaşakCan</p><p>26- HumikKan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 1258334, member: 919"] Değerli Arkadaşlar; Sitemizden üyelerimiz yeni çıkarağımız ürün için isim önerisinde bulundular. Birçok isim önerisi mevcut. Bu isim önerilerini bir anket yapmak istedim. En güzelini, en yakışanını bu şekilde bulabiliriz. Fikirleriniz ve oylamalarınız benim için önemlidir. Lütfen desteğinizi esirgemeyin. Amaç en iyisini, en anlamlısını bulabilmek. 1- Anadolu 2- Umut 3- FulvikCan 4- BereketCan 5- YaprakCan 6- GreenCan 7- Trakvit 8- CombiCan 9- DoubleCan 10- Fulmixcan 11- Cankatan 12- AtomCan 13- VerimCan 14- ArtıCan 15- UmutCan 16- LeafCan 17- OrganikCan 18- MerCan 19- EkoCan 20- ProCan 21- FulmixCan 22- Fullamino Pro 23- Depar 24- Humikcan Plus 25- BaşakCan 26- HumikKan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
SEYHAN KİMYA- Yeni Ürün İsim Anketi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt