PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
Seyyar Helezon Kullanan War Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 747312" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Seyyar Helezon Kullanan War Mı?</strong></p><p></p><p>evet abi şimdi senin fotograflarada baktım ama ikinci fotograftakide elektirikli ilkindeki pek gözükmüyor </p><p>elektirikli olanların dinamoları pek aşırı zorlamaya ve hızlı yüklemeye ve boşaltmaya uygun degil </p><p>bu boşaltma aparatı basit bişey bi ustaya 100-150 lira versen yapar biz genelde yüklemede kullanıyoruz ondan boşaltma aparatı yok bizimkinde </p><p>yükseklik ayarı falan nerdeyse bütün helozonalrda yapıyorlar zaten bide pancar motorlu bi helezonsa tadından yenmez koy benzini koy mazoto 1 kamyon 20-25 ton malı 20 dkda dolduruyor kamyona</p><p>biizmki birsaati geçiyor hem kısa olmasından hemde çapının dar olmasından dolayı</p><p>pancar motorlu 12 metre uzunlugunda ve genişligi benim helezonun iki katı çapta olan bi helezonu boşaltma aparatıyla beraber 3500-4000 lira civari bir fiyata alabilirsin </p><p>birde aklıma gelmişken söyleyim bunalrın içine yumruk kadar falan taş girerse helezonu dagıtırsın epey masraf açar dikkat etmek lazım küçük taşlarda birşey yolmuyor fakat büyük bir taş ve ona benzer birşey helezona girerse büyük sıkıntı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 747312, member: 33118"] [b]Ynt: Seyyar Helezon Kullanan War Mı?[/b] evet abi şimdi senin fotograflarada baktım ama ikinci fotograftakide elektirikli ilkindeki pek gözükmüyor elektirikli olanların dinamoları pek aşırı zorlamaya ve hızlı yüklemeye ve boşaltmaya uygun degil bu boşaltma aparatı basit bişey bi ustaya 100-150 lira versen yapar biz genelde yüklemede kullanıyoruz ondan boşaltma aparatı yok bizimkinde yükseklik ayarı falan nerdeyse bütün helozonalrda yapıyorlar zaten bide pancar motorlu bi helezonsa tadından yenmez koy benzini koy mazoto 1 kamyon 20-25 ton malı 20 dkda dolduruyor kamyona biizmki birsaati geçiyor hem kısa olmasından hemde çapının dar olmasından dolayı pancar motorlu 12 metre uzunlugunda ve genişligi benim helezonun iki katı çapta olan bi helezonu boşaltma aparatıyla beraber 3500-4000 lira civari bir fiyata alabilirsin birde aklıma gelmişken söyleyim bunalrın içine yumruk kadar falan taş girerse helezonu dagıtırsın epey masraf açar dikkat etmek lazım küçük taşlarda birşey yolmuyor fakat büyük bir taş ve ona benzer birşey helezona girerse büyük sıkıntı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
Seyyar Helezon Kullanan War Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt