PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Elma
sezon açtık (elma budama)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fox60" data-source="post: 143455" data-attributes="member: 3920"><p><strong>Ynt: sezon açtık (elma budama)</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>evet söylediğinde haklısın breburn erken çiçeklenme yapıyor ama meyva tutumu gayet iyi bu çevrede ama geç olgunlaşması yerli cinsler ve golden starkingle çakışması burda bu cinsin pazar payını düşürüyo yani satışı zorlaşıyo ve para etmiyo yoksa tat aroma ve dayanıklılık olarak çok iyi ve çok uzun süre adi depolarda depolanabiliyor en ufak keperme veya buruşma yapmadan</p><p></p><p>t demirlerine gelince bende 2nci kata kadar yaptım ama pek kullanışlı olmuyor ne çok fazla yük biniyo nede yatmaya bir faydası oluyo burda toprak fidanı sıkı tutuyaor ig vermeyide budamayla ayarlıyabiliyoruz şimdiki aklım olsa niğde tarafındaki gibi t yapmadan direklere 70 cm aralıklarla 4 sıra tel çeker sadece gövdeyi tele bağlardım zaten birkaç sırayı bu sisteme geçirdim böylesi daha kullanışlı</p><p></p><p>ne yazıkki bu tür meyvecilikte yardımcı kaynak sayısı çok zayıf bariz yardımcı kaynak yok yada çok az olan kaynaklarda hep teorik pratiğe geçirmekte kolay değil araştırmak gezmek emek vermek gerekiyor</p><p></p><p>fotoğrafları göndermeni zevkle bekliyorum dünyada emeğinin karşılığını almak kadar zevkli başka bişey yok tabiki o küçücük agaçta 10larca elma yetiştiğini görmek kadar hiç bişey bana zevk vermiyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fox60, post: 143455, member: 3920"] [b]Ynt: sezon açtık (elma budama)[/b] evet söylediğinde haklısın breburn erken çiçeklenme yapıyor ama meyva tutumu gayet iyi bu çevrede ama geç olgunlaşması yerli cinsler ve golden starkingle çakışması burda bu cinsin pazar payını düşürüyo yani satışı zorlaşıyo ve para etmiyo yoksa tat aroma ve dayanıklılık olarak çok iyi ve çok uzun süre adi depolarda depolanabiliyor en ufak keperme veya buruşma yapmadan t demirlerine gelince bende 2nci kata kadar yaptım ama pek kullanışlı olmuyor ne çok fazla yük biniyo nede yatmaya bir faydası oluyo burda toprak fidanı sıkı tutuyaor ig vermeyide budamayla ayarlıyabiliyoruz şimdiki aklım olsa niğde tarafındaki gibi t yapmadan direklere 70 cm aralıklarla 4 sıra tel çeker sadece gövdeyi tele bağlardım zaten birkaç sırayı bu sisteme geçirdim böylesi daha kullanışlı ne yazıkki bu tür meyvecilikte yardımcı kaynak sayısı çok zayıf bariz yardımcı kaynak yok yada çok az olan kaynaklarda hep teorik pratiğe geçirmekte kolay değil araştırmak gezmek emek vermek gerekiyor fotoğrafları göndermeni zevkle bekliyorum dünyada emeğinin karşılığını almak kadar zevkli başka bişey yok tabiki o küçücük agaçta 10larca elma yetiştiğini görmek kadar hiç bişey bana zevk vermiyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Elma
sezon açtık (elma budama)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt