PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
SHAKTİMAN DİK ROTOVATÖR KULLANAN ÜYEMİZ VAR MI?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1364370" data-attributes="member: 25349"><p>Merhabalar.Yeni derdimiz kesekler nedeniyle tohum yatağı hazırlayamamak.Tapan keseklerin üzerinden atlıyor.Nem olmadığı için kesekler olduğu gibi duruyor.Kirayla goble ya da dik rotovatör deneyeceğim.Bir köylüm ziraat bankasından faizsiz krediyle shaktiman 3 mt almaya hazırlanıyor.Ben iki yıl önce Bursa fuarında üzerinde Türk traktör yazılı hindistan malı Fieldking leri görmüş hatta TK de paylaşmıştım.</p><p>[URL unfurl="true"]https://www.trakkulup.net/threads/bursa-tarim-fuari-turk-traktor-markali-tarim-ekipmanlari.96490/#lg=post-1245644&slide=5[/URL]</p><p>Shaktimanda Hindistan malı.Bizim ülkedeki büyük üreticiler ayarında bir firma.Toscano ve Shaktiman arasında kaldım.Ben de ziraat kanalını deneyeceğim.Köylüm tohumculuk firmasında 3 tane Shaktiman olduğunu, sorun olmadığı yönünde bilgi aldığını söylüyor.Amacım kesekle savaş, sonraki yıllarda pulluk sonrası dik freze rotovatör + tesfiye ile işlem sayısını en aza indirip tohum yatağı hazırlamak.Arkadaşlarımız arasında Shaktiman dik rotovatör kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1364370, member: 25349"] Merhabalar.Yeni derdimiz kesekler nedeniyle tohum yatağı hazırlayamamak.Tapan keseklerin üzerinden atlıyor.Nem olmadığı için kesekler olduğu gibi duruyor.Kirayla goble ya da dik rotovatör deneyeceğim.Bir köylüm ziraat bankasından faizsiz krediyle shaktiman 3 mt almaya hazırlanıyor.Ben iki yıl önce Bursa fuarında üzerinde Türk traktör yazılı hindistan malı Fieldking leri görmüş hatta TK de paylaşmıştım. [URL unfurl="true"]https://www.trakkulup.net/threads/bursa-tarim-fuari-turk-traktor-markali-tarim-ekipmanlari.96490/#lg=post-1245644&slide=5[/URL] Shaktimanda Hindistan malı.Bizim ülkedeki büyük üreticiler ayarında bir firma.Toscano ve Shaktiman arasında kaldım.Ben de ziraat kanalını deneyeceğim.Köylüm tohumculuk firmasında 3 tane Shaktiman olduğunu, sorun olmadığı yönünde bilgi aldığını söylüyor.Amacım kesekle savaş, sonraki yıllarda pulluk sonrası dik freze rotovatör + tesfiye ile işlem sayısını en aza indirip tohum yatağı hazırlamak.Arkadaşlarımız arasında Shaktiman dik rotovatör kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
SHAKTİMAN DİK ROTOVATÖR KULLANAN ÜYEMİZ VAR MI?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt